Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5+1 αντικείμενα που κάνουν κακό στο δέρμα μας! - Πώς θα αποκτήσεις λαμπερό πρόσωπο!

Συμβουλές για υγιές δέρμα!

5 Αυγούστου 2018 15:35
5+1 αντικείμενα που κάνουν κακό στο δέρμα μας! - Πώς θα αποκτήσεις λαμπερό πρόσωπο!

Το δέρμα σου όλο και χειροτερεύει και δεν ξέρεις τι φταίει;

Εμείς θα σου πούμε! Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τα 6 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το δέρμα σου!

1.Το αγαπημένο σας κινητό τηλέφωνο που κάνατε τόσο κόπο για να το αγοράσετε, δεν το αποχωρίζεστε ποτέ. Κάθε πότε όμως το καθαρίζετε; Όσο περίεργο και αν φαίνεται το κινητό σας έχει πολλά μικρόβια και αυτά τα μικρόβια τα μεταφέρετε συνέχεια στο δέρμα του προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Από τι πέθανε τελικά ο επιχειρηματίας; - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

2.Το ίδιο συμβαίνει και με το σταθερό ή ασύρματο τηλέφωνο, στη δουλειά ή στο σπίτι, είναι άκρως απαραίτητο να τα καθαρίζετε συχνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Όλες οι εξελίξεις της υγείας του μετά την εντατική!

3.Τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως. Όταν συσσωρεύονται στον σκελετό τους το make up, το σμήγμα και πολλά μικρόβια και βακτηρίδια και δεν τα καθαρίζεται καθημερινά, μην περιμένετε να έχετε καθαρό και όμορφο δέρμα.

4.Τα εργαλεία του μακιγιάζ σας καθώς και οι συσκευασίες των προϊόντων. Αν δεν τα καθαρίζετε τακτικά, όσο και να πλένετε τα χέρια σας, τα μικρόβια θα μεταφέρονται στο πρόσωπο.

5.Η μαξιλαροθήκη και η πετσέτα προσώπου, και στα δυο συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα, τα οποία έρχονται σε καθημερινή επαφή με το πρόσωπο σας.

6.Βούρτσες και χτένες μαλλιών. Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, υπάρχει λογική εξήγηση. Αν δεν καθαρίζετε τακτικά τα εργαλεία των μαλλιών σας, τότε μεταφέρονται υπολείμματα σμήγματος (λιπαρότητα μαλλιών) και μικρόβια από τα εργαλεία στα μαλλιά και από τα μαλλιά στο δέρμα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share