Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα για ένα «καυτό» σώμα στην παραλία!

Δεν λέει όχι και στα μικρά σνακ!

1 Αυγούστου 2018 13:51
Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα για ένα «καυτό» σώμα στην παραλία!

Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πολύ καλά πως να διατηρήσει ένα καλλίγραμμο σώμα και όλες θα θέλαμε να μάθουμε το μυστικό της!

Σίγουρα θα φαντάζεστε ως για να διατηρήσει αυτό το κορμί θα τρώει μόνο...σαλάτες! Κι όμως κάνετε λάθος!

Η αλήθεια είναι πως η πασίγνωστη τραγουδίστρια ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο βασίζεται σε τακτικά και πλήρη γεύματα μέσα στη μέρα και συνδυάζεται πάντα φυσικά από εντατική άσκηση και χορό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

Το σημαντικό για εκείνη είναι να μην αφήνει ποτέ τον εαυτό της να πεινάει και επομένως δεν λέει ποτέ όχι σε ένα... μικρό σνακ! Την επομένη του τελικού της Γιουροβίζιον μάλιστα, την έιχαμε δει σε ένα Instagram story να χαλαρώνει παρέα με μια σακούλα ποπ κορν!

Η ίδια έχει δηλώσει στο Youweekly.gr πως το μυστικό για να μην παχαίνει είναι το εξής: «Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ελένη Φουρέιρα: Μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής που της χαρίζει αυτό το σώμα! Η δίαιτα της...

Οπότε μην ανησυχείς πως το να κάνεις διατροφή σημαίνει ότι θα κόψεις και τα πάντα! Με σωστό προγραμματιμσό όλα γίνονται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Οι φωτογραφίες της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με τον Ηλία Ψινάκη πριν την πυρκαγιά στο Μάτι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share