Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς θα εξαφανίσεις τις φουσκάλες στα πόδια με 4 απλά βήματα!

Εύκολα και γρήγορα!

26 Ιουλίου 2018 10:35
Πώς θα εξαφανίσεις τις φουσκάλες στα πόδια με 4 απλά βήματα!

Ήρθε το καλοκαίρι και θες να φοράς συνέχεια τα αγαπημένα σου σανδάλια, αλλά γεμίζεις συνέχεια φουσκάλες στα πόδια;

Σου έχουμε τη λύση! Το Youweekly.gr βρήκε τον τρόπο να προστατεύσεις τα πόδια σου από τη δημιουργία ανεπιθύμητων φουσκαλών εύκολα και απλά! Διαβάστε παρακάτω...

Βάλε πούδρα

Η πούδρα είναι ελαχιστοποιεί την τριβή μεταξύ του ποδιού και του σανδαλιού. Οι δερματολόγοι συνιστούν να βάζεις πούδρα σε όλο το πόδι. Αυτή η αδιάβροχη φόρμουλα προστατεύει από τις φουσκάλες, τους κάλους και τα εγκαύματα σε χρόνο ρεκόρ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του Παναγιώτη! Τι εντόπισαν οι Αρχές; (video)

Βάλε ένα τσιρότο

Τα τσιρότα αποτελούνται από ένα πολύ μαλακό, γεμισμένο υλικό. Μπορείτε να κόψετε και να το εφαρμόσετε σε οποιεσδήποτε προβληματικές περιοχές που νομίζετε ότι μπορεί να φανεί μια φουσκάλα, όπως ένα ευαίσθητο τμήμα του δέρματος σας ή η περιοχή στο πόδι σας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το λουράκι του παπουτσιού.

Βάλε αλόη

Μπορείς να φτιάξεις και μόνη τη συνταγή για αλοιφή τραυματισμών και εγκαυμάτων από αλόη για να αποφύγεις τους δερματικούς ερεθισμούς. Η αλόη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει την ερυθρότητα και το πρήξιμο που προκαλεί πόνο και να δροσίσει την περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτάνει πια με τους ανεύθυνους και γελοίους διάσημους στην Ελλάδα! Κάποιος να τους σταματήσει...

Άλειψε πράσινο τσάι

Μια άλλη απροσδόκητη σπιτική θεραπεία είναι το πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη επούλωση της φουσκάλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρασκευάσετε δύο σακουλάκια τσαγιού σε βραστό νερό, να βουτήξετε ένα κομμάτι γάζας μέσα και να το τοποθετήσετε πάνω στην φουσκάλα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share