Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χρησιμοποίησε το θαυματουργό λάδι καρύδας με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς!

Κάνει θαύματα!

10 Ιουλίου 2018 09:54
Χρησιμοποίησε το θαυματουργό λάδι καρύδας με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς!

Το λάδι καρύδας είναι ένα βρώσιμο λάδι, που χρησιμοποιείται πιο πολύ στις τροπικές χώρες εδώ και πολλές γενιές. Όταν ακούς για το λάδι καρύδας τι σου έρχεται στο μυαλό (πέρα απ’ το survivor); Και πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας;
Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό έλαιο που στα τροπικά νησιά το χρησιμοποιούν για το μαγείρεμα, για φαρμακευτικούς λόγους και για διαφορά κοκτέιλ. Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λάδι καρύδας;

Εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε για την ομορφιά του δέρματος μας, των μαλλιών μας ή ακόμα και για διάφορες μάσκες προσώπου. Ναι, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με το θαυματουργό λάδι καρύδας.

Μαλλιά


Τοποθέτησε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια σου και έπειτα κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σου και άφησε το για 1 ώρα ή και παραπάνω. Μετά φυσικά το ξεπλένεις με χλιαρό νερό. Τα μαλλιά σου αμέσως μετά θα δείχνουν μεταξένια και λαμπερά σαν «διαμάντι», μέσα σε λίγα λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη!

Πρόσωπο

Μπορείς να βάλεις μερικές σταγόνες από το έλαιο καρύδας στο πρόσωπο σου για βαθιά ενυδάτωση αλλά και λάμψη στο δέρμα σου. Μην ξεχνάς ότι το λάδι καρύδας έχει αρκετές βιταμίνες ενώ περιέχει εξ’ ολοκλήρου κορεσμένα λιπαρά οξέα, σημαντικά για το δέρμα και την νεότητα σου…

Ντεμακιγιάζ χειλιών

Μια σταγόνα είναι αρκετή για την ενυδάτωση των χειλιών σου. Στη συνέχεια, μπορείς να βάλεις το κραγιόν της επιλογής σου χωρίς να έχεις ξηρά χείλη. Το lipstick σου θα απλωθεί απίστευτα πάνω στα χείλη σου, και μην ξεχνάς όσο πιο ενυδατωμένα χείλη έχεις τόσο πιο πολλή διάρκεια θα έχει το lipstick σου.

Απολέπιση για πρόσωπο και σώμα

Τοποθέτησε σ’ ένα μπολ λίγο λάδι καρύδας, ζάχαρη και λεμόνι μέχρι να γίνει ένα πηχτό μείγμα. Μετά μπορείς να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο ή στο σώμα σου για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου και να γίνει λαμπερό και υγιές στην στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Σου τελείωσε το ντεμακιγιάζ και δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις καινούργιο; Λοιπόν, πάρε λίγο από το έλαιο σε ένα βαμβάκι και έπειτα ξέβγαλε το μακιγιάζ σου και στη συνέχεια ξέπλυνε το πρόσωπο σου με άφθονο χλιαρό νερό. Αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, and yeah it’s true….

Πηγή: ipop.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share