Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιατί η Μέγκαν θέλει να αγγίζει συνέχεια τον Χάρι;

Δύο ειδικοί αναλύουν την χειρονομία της δούκισσας του Σάσεξ

4 Ιουλίου 2018 10:21
Γιατί η Μέγκαν θέλει να αγγίζει συνέχεια τον Χάρι;

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, δεν έχει μάθει ακόμη το πρωτόκολλο και είναι αναπόφευκτο να κάνει λάθη.

Ποιος δεν θυμάται το σταυροπόδι που έκανε όταν κάθισε δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ με το στιγμιότυπο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια στην ίδια εκδήλωση του παλατιού η Μέγκαν Μαρκλ πήγε να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος την απέφυγε διακριτικά.

Βάσει του άγραφου κανόνα που έχει επιβάλει η βασίλισσα, δεν επιτρέπεται κάθε δημόσια εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. Γνωρίζοντας αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια ο πρίγκιπας Χάρι, απέφυγε να κρατήσει το χέρι της αγαπημένης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τον 23χρονο φαντάρο. Έρευνες σε σπίτια στην Αργυρούπολη, τι έγινε στο πλοίο;



Φαίνεται όμως ότι η Μέγκαν έχει την τάση να αγγίζει τον πρίγκιπα Χάρι και η αναλύτρια Patti Wood, ειδική στη γλώσσα του σώματος, εξηγεί το γιατί. «Το ότι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να αγγίζει συνέχεια τον αγαπημένο της σημαίνει ότι νιώθει ευγνωμοσύνη και βαθιά ικανοποίηση για τον σύντροφό της. Η Μέγκαν είναι μια γενναιόδωρη γυναίκα που της αρέσει να δίνει απλόχερα στήριξη στον Χάρι όταν εκείνος νιώθει αμηχανία. Θέλει να είναι το στήριγμά του και να τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Τον αγγίζει συνέχεια γιατί είναι ένα δείγμα σιωπηλής ενθάρρυνσης και υποστήριξης» σημειώνει.

Η Myka Meier, εμπειρογνώμονας βασιλικής εθιμοτυπίας εξηγεί στο People, ότι ενώ θεωρείται «ατυχές» για βασιλικό ζεύγος να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου σε δημόσιες εκδηλώσεις, ωστόσο η χειρονομία τους κάνει αξιαγάπητους στον κόσμο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share