Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής της για ένα καλλίγραμμο κορμί!

Δείτε τι τρώει καθημερινά!

8 Ιουνίου 2018 13:54
Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής της για ένα καλλίγραμμο κορμί!

Μόλις δύο μήνες πριν η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο τον πανέμορφο γιο της και παρόλα αυτά η νέα μανούλα φαίνεται να έχει ήδη βρει τη γραμμή της, όπως είδαμε σε φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram.

To μυστικό της δεν είναι κάποια δίαιτα του Χόλιγουντ, αλλά η υγιεινή και κυρίως ενδιαφέρουσα και νόστιμη διατροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίποτε δεν χάνεται αν δεν παραδώσεις τα όπλα": Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star που δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Όπως είχε εξηγήσει σε ανάρτησή της στο Dutchess Daily λατρεύει την υγιεινή αλλά όχι βαρετή διατροφή. Παρά τις εντυπωσιακές της αναλογίες δεν επιλέγει άνοστες σαλάτες και νερόβραστα φαγητά. Αντίθετα μαγειρεύει μερικά από τα αγαπημένα της ελληνικά πιάτα, κάνοντας όμως μερικές έξυπνες αλλαγές στα συστατικά τους για να τα κάνει πιο ελαφριά.

Για παράδειγμα, φτιάχνει κεφτεδάκια χρησιμοποιώντας άπαχο μοσχαρίσιο κιμά και τα συνοδεύει με ρύζι basmati μαγειρεμένο στον ατμό και μπόλικη σαλάτα. Ακόμα και τις ελάχιστες φορές που φτιάχνει κάτι τηγανητό, φροντίζει να χρησιμοποιεί ελάχιστο λάδι. «Σχεδόν όλα τα τηγανητά μπορούν να γίνουν εξίσου νόστιμα στο φούρνο», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Δεν δολοφόνησαν τον 37χρονο στην Δράμα αλλά...

Όταν πρόκειται για μακαρόνια, επιλέγει πάντα ολικής αλέσεως, ενώ συχνά τα «ντύνει» με σπιτική κόκκινη σάλτσα από φρέσκια ντομάτα με μυρωδικά και ελάχιστο λάδι και καθόλου βούτυρο ή κρέμα γάλακτος.

Επίσης επειδή πολλές φορές βαριέται τις κλασικές πράσινες σαλάτες, βάζει τη φαντασία της να δουλέψει και δημιουργεί μοναδικούς συνδυασμούς που συχνά δεν περιέχουν καν πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως η σαλάτα με μήλο, αβοκάντο, αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης, κάσιους, ηλιόσπορους και cranberries, που μοιράστηκε μαζί μας στην ιστοσελίδα της. Για το dressing χρησιμοποιεί 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, τον χυμό από μισό λεμόνι και ελάχιστη μουστάρδα Dijon.

Ακόμη και όταν έχει λιγούρα για κάτι γλυκό, φροντίζει να κάνει την πιο υγιεινή επιλογή. Ένα από τα αγαπημένα της γλυκά απογευματινά σνακ για παράδειγμα είναι γιαούρτι με φρούτα, όπως μήλο, ακτινίδιο, αποξηραμένο βερίκοκο και δαμάσκηνο, μπόλικο μέλι και ξηρούς καρπούς.

Πηγή: olivemagazine.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share