Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τι να μη φας αν έχεις... πονηρό σκοπό

Οι τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο

6 Ιουνίου 2018 13:15
Τι να μη φας αν έχεις... πονηρό σκοπό

Υπάρχουν τροφές που λειτουργούν σαν φυσικά διεγερτικά, και βοηθούν στη καλύτερη σeξουαλική υγεία μας, πάντα σε συνδυασμό με συνολική υγιεινή ζωή.

Υπάρχουν όμως τροφές που δηλώνουν ορκισμένοι εχθροί της λίμπιντό μας, και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η μακροχρόνια κατανάλωσή τους έχει δυσέρεστες επιπτώσεις πάνω μας.

Συγκεριμένα τρεις τροφές εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος και δημιουργούν προβλήματα στύσης, και προβλήματα διάθεσης.

1. Τηγανιτά και λιπαρά φαγητά

Τα πολλά λιπαρά στα τηγανητά φαγητά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα. Επιπλέον λειτουργούν αρνητικά όσον αφορά την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Η κακή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και τις σeξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες.

2. Φασόλια

Μπορεί να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σε φυτικές ίνες αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για τη σεξουαλική διάθεση. Η παραγωγή αερίων και η δυσκολία στη πέψη που προκαλούν, ρίχνουν την λίμπιντό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

3. Μαύρη σοκολάτα

Το κακάο που είναι βασικό συστατικό της μαύρης σοκολάτας περιέχει ξανθίνες. Τα πολύτιμα αυτά συστατικά κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα, κάτι που θεωρητικά ανεβάζει την ερωtική διάθεση. Όμως το κακάο φέρνει υπνηλία και υποτονικότητα, κάτι που σίγουρα επηρεάζει αρνητικά τη σeξουαλική μας διάθεση.



 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share