Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ευαγγελία Αραβανή - Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους λίγο πριν την παραλία!

Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

4 Μαΐου 2018 08:12
Ευαγγελία Αραβανή - Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους λίγο πριν την παραλία!

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους! Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις...

Σήμερα το youweekly.gr θα σας αποκαλύψει τα μικρά μυστικά της Ευαγγελίας Αραβανή και της Βίκυς Χατζηβασιλείου που τους βοηθάνε να μην παίρνουν εύκολα κιλά και να διατηρούν καλλίγραμμο κορμί!

Ευαγγελία Αραβανή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές επεισόδιο ανοιχτά της Μυτιλήνης: Τουρκικό εμπορικό πλοίο εμβόλισε την κανονιοφόρο «Αρματωλός»!

Αποφεύγει λοιπόν τα τηγανητά και γενικότερα τα παχυντικά φαγητά, ενώ προτιμά να μαγειρεύει στη σχάρα ή στον ατμό. Το καθημερινό της μενού είναι πλούσιο σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Για να ξέρεις, τρώει μόνο ένα κυρίως γεύμα την ημέρα.

Tip: Η ίδια δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλυπτικά videos από το γυμναστήριο στα οποία κάνει διατατικές ασκήσεις, ή αλλιώς stretching.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα χάσεις 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα... ORAC!

Η fit παρουσιάστρια ήταν πάντα υπέρ μίας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής και όχι μιας δίαιτας-εξπρές με αμφίβολα αποτελέσματα: «Όταν ακολουθούμε μία σωστή διατροφή εκπαιδεύουμε τον οργανισμό μας να αναζητά υγιεινές τροφές, δεν νιώθουμε στέρηση ενώ, επειδή τρώμε κάθε 3-4 ώρες, ενισχύουμε τον μεταβολισμό μας κάνοντας έτσι καλύτερες καύσεις», τονίζει η ίδια. Έχει πει πως «το beach volley σώζει την ψυχή μου»... και το κορμί της, θα συμπληρώσουμε εμείς!

Tip: Αν το βράδυ φάει έξω, προτιμά ένα ψάρι ή ψητό κοτόπουλο (ή πιο σπάνια κόκκινο κρέας) με σαλάτα ή ζυμαρικά ολικής άλεσης με κόκκινη σάλτσα. Πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και στο τέλος τρώει λίγο γλυκό γιατί είναι… γλυκατζού!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share