Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

DIY: H μάσκα που καθαρίζει το πρόσωπο σου από τα σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες!

Πολύ εύκολα και απλά!

27 Απριλίου 2018 17:25
DIY: H μάσκα που καθαρίζει το πρόσωπο σου από τα σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να πρέπει να παρακολουθήσεις ένα τέλειο event, η να δεις το αγόρι σου ή να πας σε ένα κλάμπ, βρε αδερφέ και να ξυπνάς με ένα τεράστιο σπυρί στο πρόσωπό σου; Μην πανικοβάλεσαι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις 1 κουτ. του γλυκού μέλι με 1/4 κουτ. του γλυκού κουρκουμά. Με μια μπατονέτα άπλωσε το χρυσαφένιο αυτό μίγμα στα σημεία που έχεις ακμή και άφησέ το να δράσει για 15 λεπτά. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, ο κουρκουμάς μειώνει την ακμή και την κοκκινίλα, ενώ εξαφανίζει τα σημάδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ο Νίκος πετάει τα "πυρά" του στον Δώρο! « Δεν βλέπω ομορφιά πάνω του...» (video)

Το μέλι από την άλλη είναι ένας μη επεξεργασμένος αντιβακτηριακός παράγοντας που σκοτώνει βακτήρια και εξαλείφει την ακμή. Επανάλαβε τη διαδικασία 2-3 φορές μέχρι να έρθει η ώρα του ραντεβού σου και φρόντισε να πλένεις πολύ καλά το πρόσωπό σου μετά από κάθε εφαρμογή. Μέσα σε λίγες ώρες θα δεις ότι τα σπυράκια σου θα έχουν -σχεδόν- εξαφανιστεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου! Βρέθηκαν κρανία και λιωμένα ρούχα!


Προσοχή! Επειδή ο κουρκουμάς έχει την τάση να «βάφει», θα σε συμβουλεύαμε να προσέχεις πολύ όταν τον χρησιμοποιείς. Επειδή είμαστε σίγουρες ότι δεν θέλεις ξαφνικά να γίνεις κατακίτρινη, θα σού προτείναμε να δοκιμάσεις τη μάσκα αυτή πρώτα σε ένα πολύ μικρό σημείο του σώματός σου για να δεις κατά πόσο βάφεται. Εάν είσαι μελαχρινή το πιο πιθανό είναι το κίτρινο χρώμα της κουρκουμίνης να αναμιχθεί με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου, εάν από την άλλη είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη θα σε συμβουλεύαμε να δοκιμάσεις ΑΥΤΗ τη μάσκα κατά της ακμής.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share