Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έχεις κόμπλεξ με το μαγιό σου; Αυτή είναι η γυναίκα που θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις!

Βγες στην παραλία ως ο όμορφος εαυτό σου!

23 Απριλίου 2018 17:02
Έχεις κόμπλεξ με το μαγιό σου; Αυτή είναι η γυναίκα που θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις!

Με το καλοκαίρι να είναι ασφυκτικά κοντά, η παράδοση θέλει δυο αόρατα χέρια που κινούνται από τις λέξεις «ψυχαναγκασμός» και «πρότυπα των media» να κλείνουν τα στόματα των γυναικών και να τις αγχώνουν δείχνοντάς τους τα μικροσκοπικά μπικίνι με τα οποία καλούνται να βγουν στην παραλία, ενώ δεν έχουν το κορμί του μοντέλου που τα διαφημίζει.

Ευτυχώς, η μόδα αυτή της επιβολής του πώς πρέπει να είσαι για να βγεις στην παραλία έχει αποκτήσει αρκετά δυνατούς αντιπάλους πια: όλες εκείνες τις φανταστικές γυναίκες που έχουν φοβερή αυτοπεποίθηση παρόλο που είναι αρκετά μακριά από τις αναλογίες που βλέπουμε συνήθως στα social media.

Φέτος το καλοκαίρι, ας είναι η χρονιά που θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και δε θα φοβηθείς να φορέσεις το μαγιό που νομίζεις ότι ταιριάζει μόνο σε πολύ αδύνατα κορίτσια. Πάρε, ας πούμε, παράδειγμα από την Amy.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Στα ύψη η τηλεθέαση χωρίς ανταγωνισμό! Τα νούμερα μίλησαν!


«[...]Χτες πήγα να αγοράσω μαγιό. Ήθελα να αγοράσω ένα μπικίνι, αλλά τελικά μου άρεσε ένα έντονο, γυαλιστερό ολόσωμο. Το κράτησα και σκέφτηκα "Amy, αυτό μοιάζει με εκείνα τα μαγιό που μπαίνουν μέσα στα οπίσθια" και μετά πέτυχα τον εαυτό μου να αναρωτιέται αν ο ποπός μου είναι αρκετά καλός για να τον εκθέσω εκεί έξω και να τον βλέπουν όλοι. Θέλω να πω, δεν είναι από εκείνους τους τέλειους, στρογγυλούς, γεμάτους ποπούς. Ανέλυσα λίγο ακόμα το μαγιό. Το μυαλό μου συνέχισε "χμμμ Amy, είναι πολύ βαθύ το ντεκολτέ, οι πιθανότητες λένε ότι το μεγάλο σου στήθος μάλλον θα κάνει την εμφάνισή του σε αυτό το τόσο μικρό νούμερο". "Επίσης είναι και αρκετά κοφτό μπροστά, θα χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο στην ευαίσθητη περιοχή σου". ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, είπα στον εαυτό μου. ΛΑΤΡΕΨΑ αυτό το μαγιό και πάλι βλέπω ότι εγώ η ίδια βρίσκω κάθε είδους δικαιολογία για το γιατί δε θα ταίριαζε στο δικό μου σωματότυπο ένα τέτοιο μαγιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ο πατέρας του μωρού για τον θάνατο της πεθεράς του!

Και τότε θυμήθηκα ότι είναι απλά ένα κομμάτι ελαστικό ύφασμα, το οποίο ακριβώς θα τέντωνε πάνω στο σώμα μου με τον τρόπο που πρέπει. Οπότε το αγόρασα. Το φόρεσα. Ο κώλος μου φαινόταν και ήταν τρομερά χαριτωμένος. Δεν έκανα καν την brazilian αποτρίχωση που έλεγα. Και ένιωθα τέλεια. Το στήθος μου που κρέμεται χαμηλά έδειχνε πανέμορφο και μου άρεσε που είχα και λίγο side boob επίσης. Επειδή απλά αυτό είναι το στήθος μου.

Βλέπετε, δε θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου περιμένοντας να έρθει στη μόδα ο δικός μου σωματότυπος για να φορέσω τα τελευταία trend. Αρνούμαι να ντυθώ για ένα "συγκεκριμένο κορμί". Αρνούμαι να αποδεσμευτώ από κάποια συγκεκριμένα στιλ επειδή δεν ταιριάζουν στο σώμα μου. Μια χαρά μου ταιριάζουν. Ταιριάζω τέλεια στο δικό μου τέλεια τέλειο καλούπι της Amy».

Πηγή: ladylike.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share