Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 τάσεις στο μακιγιάζ για λαμπερές εμφανίσεις την Άνοιξη!

Για να εντυπωσιάσεις!

13 Απριλίου 2018 14:15
3 τάσεις στο μακιγιάζ για λαμπερές εμφανίσεις την Άνοιξη!

Ανανέωσε την εμφάνισή σου με 3 νέα trends που θα δώσουν φρεσκάδα στο μακιγιάζ σου.

Φέτος ανεβαίνουν οι απαιτήσεις αφού οι λύσεις δεν είναι τόσο safe και εύκολες να πραγματοποιηθούν. Φωτεινά και αστραφτερά χρώματα τα οποία είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν λάθος και να δημιουργηθεί ένα ακαλαίσθητο αποτέλεσμα.

Οι make up artists έρχονται να σε σώσουν με τις συμβουλές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα βρείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας στις 27 Απριλίου;

Icy Cheeks

Η επιδερμίδα αυτή τη σεζόν είναι φωτεινή και ξεφεύγει από την τερακότα και το μπρονζέ. Οι τόνοι για φέτος είναι το μοβ της λεβάντας, το γαλάζιο και το κρεμ σε ρουζ και highlighters. Είναι πολύ κολακευτικές αποχρώσεις που βγάζουν μια αρμονική λάμψη σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Άπλωσε το προϊόν πάνω από ένα παχύ στρώμα πούδρας, ψηλά στα μάγουλά σου και θα τα κάνει να αναδειχτούν.

Smokey red σκιά

Oι κόκκινες αποχρώσεις είναι ήδη hot για τα χείλη σου και τώρα η πρόκληση είναι να κάνεις μια αλλαγή στο κλασικό smokey eye και να παίξεις με κόκκινη, μπορντό ή βουργουνδί σκιά δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησαν μνήμες: Όταν μαχητικό αεροσκάφος της ΠΑ έπεσε πάνω σε σπίτι στην Βοιωτία! Νεκροί πιλότοι και 2 κοπέλες! (photos)

Περλέ χείλη

Το lip gloss επανέρχεται φέτος ανανεωμένο και πιο ζωηρό από ποτέ. Διάφανα lip gloss στολίζονται με glitter και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά. Μπορείς να το φορέσεις είτε μόνο του αν σου αρέσει το μίνιμαλ μακιγιάζ είτε πάνω από κάποιο ματ κραγιόν.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share