Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρέπει να τα σταματήσεις! - 6+1 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ!

Σε μεγαλώνουν!

10 Απριλίου 2018 08:48
Πρέπει να τα σταματήσεις! - 6+1 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ!

Συχνά οι περισσότερες γυναίκες στην προσπάθεια τους να δείξουν περιποιημένες, να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και να εντυπωσιάσουν με το look τους, πετυχαίνουν χωρίς να το θέλουν αντίθετα αποτελέσματα.

Βαρύ και υπερβολικό μακιγιάζ, λάθος προϊόντα που επιβαρύνουν το δέρμα και δεν το αφήνουν να “αναπνεύσει”, κακός καθαρισμός, είναι μερικά μόνο από τα λάθη που τυχαίνουν σε όλες και μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Και επειδή σε καμία δεν αρέσει αυτό ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος!

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα βήματα να εντάξεις στην καθημερινή beauty routine σου και πράγματα που πρέπει να σταματήσεις εδώ και τώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (10/04) από την Άντα Λεούση!

1 Λάθος foundation

To πρώτο λάθος στο μακιγιάζ σου το κάνεις ήδη από το κατάστημα, την στιγμή που επιλέγεις foundation. H απόχρωση: To make up σε πιο ανοιχτό τόνο από αυτόν της επιδερμίδας σου σε χλωμιάζει και δημιουργεί cakey όψη που σε γερνάει. Όσο μεγαλώνουμε καλό είναι να επιλέγουμε μια πιο θερμή απόχρωση από το δέρμα μας.

H σύνθεση: Απέφυγε τα κρεμώδη και βαριά μέικ απ, επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου.

2 Το concealer που τονίζει τις ρυτίδες

Επιλέξτε ένα κονσίλερ που δεν “τρέχει” και απλώστε το μόνο κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού. Μπορείς ακόμα και να το αντικαταστήσεις με μικρή ποσότητα από το highlighter σου. Θα φωτίσει το βλέμμα όσο χρειάζεται.

3 Πολύ έντονα φρύδια

Ναι, αγαπάμε τα φρύδια που δείχνουν γεμάτα και φυσικά. Η υπερβολή όμως στο μακιγιάζ των φρυδιών σου μπορεί να είναι καταστρεπτική για την εικόνα σου και να σε μεγαλώνει. Επίλεξε ένα μέτριο μολύβι φρυδιών σε απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα τους.

4 Τοο much ρουζ!

Το υπερβολικό ρούζ δεν είναι δύσκολο να ξεφύγει από το girly και χαριτωμένο και να σε κάνει να δείχνεις ξεπερασμένη και μεγαλύτερη. Στόχος είναι η υγιής και νεανική όψη, συνεπώς αρκεί μια μικρή ποσότητα στα μήλα και ψηλά στα ζυγωματικά.

5 Γυριστές βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες κάνουν στ’ αλήθεια τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και νεανικά. Μην παραλείπεις το ψαλιδάκι για να τους δώσεις όμορφες καμπύλες. Θέρμανε το ελαφρώς με το πιστολάκι και χρησιμοποίησε το 15 δευτερόλεπτα στην ρίζα των βλεφαρίδων σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Βανδάλισαν Εκκλησία στη Χίο στο όνομα της… Ανάστασης! (photos)

6 Το κραγιόν που τρέχει

Το κραγιόν που δεν είναι σταθερό και αλλοιώνει το περίγραμμα προσθέτει επιπλέον χρόνια στην εμφάνισή σου. Για αυτό την επόμενη φορά επίλεξε ένα με πιο σταθερή υφή, που θα εφαρμόσεις από το κέντρο προς τις άκρες με πινελάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη μία ηχηρή αποχώρηση από τον Ant1! Αγαπημένος παρουσιαστής αποχωρεί οριστικά...

7 Λάθος μακιγιάζ ματιών

Τα λιπαρά βλέφαρα κάνουν το eye make up σου να “λιώνει” και να δείχνεις μεγαλύτερη. Το μυστικό για τέλειο μακιγιάζ ματιών είναι λίγο primer πριν από τη σκιά. Απόφυγε τις καφέ αποχρώσεις στα μάτια, καθώς περιέχουν κίτρινα στοιχεία που κάνουν τα ματιά να δείχνουν κουρασμένα.

Πηγή:bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share