Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτό και όμως αληθινό: Χάσε κιλά ρυθμίζοντας την θερμοκρασία του δωματίου σου!

Για να αδυνατίσεις χωρίς κόπο!

7 Απριλίου 2018 17:00
Απίστευτό και όμως αληθινό: Χάσε κιλά ρυθμίζοντας την θερμοκρασία του δωματίου σου!

Όλες θέλουμε ένα ζεστό κρεβάτι τον χειμώνα κι ένα δροσερό το καλοκαίρι να υποδεχτεί το κουρασμένο μας κορμί και να το αγκαλιάσει μέχρι να το νανουρίσει. Ήξερες όμως ότι το δροσερότερο δωμάτιο μπορεί και να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Επίδομα που φτάνει τα 980 ευρώ από την επόμενη βδομάδα!

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στους «The New York Times», μετά από παρατήρηση ανθρώπων οι οποίοι συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά, αλλά κοιμούνταν σε δωμάτια με ελεγχόμενη θερμοκρασία για τέσσερις μήνες, παρατηρήθηκαν αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου, ινσουλίνης, αλλά και στην ημερήσια καύση θερμίδων. Επίσης μετά από κάθε μήνα μετρούσαν και τα επίπεδα του φαιού λίπους. Σε αντίθεση με το κανονικό λίπος, το φαιό, είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό αφού βοηθά τον μεταβολισμό, αλλά δυστυχώς χάνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του μέχρι την ενηλικίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός αθλητής!

Αυτό που προέκυψε λοιπόν από την έρευνα είναι πως στα πιο δροσερά δωμάτια, τα ποσοστά του φαιού λίπους ήταν ανεβασμένα, κι έτσι μπορείς απλά με το να κοιμάσαι σ' ένα λιγότερο ζεστό δωμάτιο, να ενεργοποιήσεις και τον μεταβολισμό σου.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share