Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύκολα tips για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο υγιείς και πυκνές!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

5 Απριλίου 2018 10:30
Εύκολα tips για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πιο υγιείς και πυκνές!

Τι θα έλεγες εάν μπορούσες να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φανούν μεγαλύτερες, μακρύτερες και πυκνότερες χωρίς κάποιο προϊόν κάνοντας το βλέμμα σου πιο έντονο και πιο εντυπωσιακό.

Εμείς σου βρήκαμε κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πυκνότερες.

Δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές για να φροντίσεις τις βλεφαρίδες σου κρατώντας τες υγιείς και πυκνές αλλά βοηθώντας παράλληλα να βγουν καινούργιες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Μετά το Δώρο Πάσχα έξτρα επίδομα από 500 έως 2.100 ευρώ!

Φρόντισε τη διατροφή σου
Συμπεριέλαβε στη διατροφή σου τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και βιταμίνες. Ενώ η κατανάλωση βιταμίνης Β και Ω3 θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των μαλλιών και των βλεφαρίδων σου.

Βάλε λάδι στις βλεφαρίδες σου
Ένας τρόπος για να δεις άμεσα διαφορά στις βλεφαρίδες σου και στην πυκνότητα τους είναι να βάζεις - απλώνεις κάθε βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ σου, στα μάτια σου με ένα βαμβάκι, λίγο καστορέλαιο, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και aloe Vera. Ακολούθησε αυτή την «τελετουργία» για 2 μήνες και θα δεις εκπληκτικά μεγάλη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Παρασκήνιο: Αντιμέτωποι με την παραγωγή οι Μαχητές! Η κλοπή και οι παίκτες που κινδυνεύουν με ποινή!

«Τρίμαρε» λίγο τις βλεφαρίδες σου
Σίγουρα η ιδέα του να βάλεις ένα ψαλίδι κοντά στα μάτια σου και να κόψεις τις άκρες των βλεφαρίδων σου δεν είναι και το ιδανικότερο που μπορείς να σκεφτείς! Κι’ όμως σύμφωνα με beauty experts το να κόβεις λίγα χιλιοστά τις άκρες των τριχών σου κάθε 3 μήνες πρόκειται να τις βοηθήσει στο να γίνουν δυνατότερες αλλά και να μακρύνουν γρηγορότερα!

Κάνε μασάζ στα βλέφαρα σου
Το να κάνεις μασάζ στο βλέφαρο σου κοντά στο σημείο των βλεφαρίδων βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή αλλά και στην καλύτερη αιμάτωση του σημείου με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να μακραίνουν γρηγορότερα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share