Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έχεις βαρεθεί να μουτζουρώνεσαι κάτω από τα μάτια; - 4 tips για να μην ξεβάφει η μάσκαρα!

Δες πώς θα γλιτώσεις

3 Απριλίου 2018 15:12
Έχεις βαρεθεί να μουτζουρώνεσαι κάτω από τα μάτια; - 4 tips για να μην ξεβάφει η μάσκαρα!

Σίγουρα είσαι μία από εμάς που έχουμε δει τη μάσκαρα να καταρρέει κάτω από το βλέφαρό μας και εκεί κάπου να κυλάει ένα δάκρυ.

Δες πώς θα γλιτώσεις από αυτό το συχνό beauty ατύχημα.

Μην φορέσεις κρέμα. Και δεν εννοοούμε γενικά αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή γιατί θα είναι πιο εύκολο για τη μάσκαρα να γλιστρήσει από τη βλεφαρίδα προς τα κάτω. To ίδιο ισχύει και για τις κρεμώδεις σκιές που πρέπει να τις αφήσεις να στεγνώσουν μερικά λεπτά πριν φορέσεις τη μάσκαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αδιανόητο ντέρμπι! Τελικά αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι!

Αφαίρεσε τη λιπαρότητα. Οι βλεφαρίδες ενδέχεται να είναι περισσότερο λιπαρές από την υπόλοιπη επιδερμίδα σου οπότε δεν θα συγκρατούν εύκολα τη μάσκαρα. Πριν τη βάλεις, πέρασέ τις με ένα προϊόν που θα απορροφήσει όλη τη λιπαρότητα. Μόλις τελειώσεις πέρασε ελάχιστη ποσότητα διάφανης πούδρας από πάνω τους.

Χρησιμοποίησε ένα eye primer το οποίο θα τονίσει το μακιγιάζ σου και θα κρατήσει την μάσκαρα και τις σκιές στη θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα βρείτε σήμερα 200 ευρώ στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς;

Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα. Γενικά καλό είναι να την αποφεύγεις γιατί ξηραίνει τις βλεφαρίδες και είναι πολύ δύσκολο να βγουν αλλά αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και πάλι η μάσκαρα φεύγει, βάλε αδιάβροχη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share