Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τον τελευταίο καιρό μυρίζει άσχημα το πέος μου σχεδόν πάντα ειδικά μετά από….» – Τι φταίει και μυρίζει άσχημα το πέος

27 Μαρτίου 2018 19:37
«Τον τελευταίο καιρό μυρίζει άσχημα το πέος μου σχεδόν πάντα ειδικά μετά από….» – Τι φταίει και μυρίζει άσχημα το πέος

Η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι το ιδανικό «εκκολαπτήριο» για τις άσχημες μυρωδιές, καθώς κάτω από τα ρούχα αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες και τα επίπεδα υγρασίας είναι αυξημένα.


Πέρα από την κακή υγιεινή, τι άλλο μπορεί να ευθύνεται για το ενοχλητικό πρόβλημα;
Οι προβληματισμοί που έχουν οι άντρες γύρω από αυτό το θέμα είναι πολλοί. Δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και φαίνεται να ταλαιπωρεί αρκετούς άντρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τραμπ είναι εντελώς-γυμνός! - 30.000 δολάρια για τον γυμνό πλανητάρχη! Ποιος θα τα δώσει;

Γιατί μερικές φορές μυρίζει άσχημα το πέος;

Ερώτηση αναγνώστη

Α…: Τον τελευταίο καιρό μυρίζει άσχημα το πέος μου σχεδόν πάντα και σχετικά λίγη ώρα μετά από μπάνιο. Μήπως οφείλεται πουθενά αυτό ή είναι φυσιολογικό κάποιες φορές; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η απάντηση των ειδικών


Ο ιδρώτας και η υγρασία που επικρατεί γύρω από τα γεννητικά όργανα αναμειγνύονται με τα βακτήρια που υπάρχουν φυσιολογικά στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παράγεται η άσχημη μυρωδιά. Επίσης, στα ανδρικά γεννητικά όργανα υπάρχουν αδένες (αποκρινείς αδένες) που απελευθερώνουν ένα γαλακτώδες έκκριμα. Όταν αυτό αναμειγνύεται με τον ιδρώτα, παράγονται δυσάρεστες οσμές.

Για να αντιμετωπιστεί άσχημη μυρωδιά, πρέπει αρχικά να μειωθεί η υγρασία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η τριχοφυΐα και το άτσαλο σκούπισμα μετά το μπάνιο μπορεί να είναι η αιτία της αυξημένης υγρασίας στην περιοχή. Επίσης, οι άντρες πρέπει να προτιμούν τα βαμβακερά εσώρουχα, καθώς «αναπνέουν» καλύτερα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share