Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νέα οδοντόκρεμα που θα αφήσει "άνεργους" τους οδοντιάτρους!

Κάνει πάταγο στην αγορά!

27 Μαρτίου 2018 10:07
Η νέα οδοντόκρεμα που θα αφήσει

Ο Γιαπωνέζος ερευνητής Kazue Yamagishi είναι υπεύθυνος για την επαναστατική εφεύρεση για την διατήρηση της προσωπικής υγιεινής. Η ανακάλυψη του είναι μιας μορφής οδοντόπαστα με εκπληκτικές ιδιότητες! Πιο συγκεκριμένα, η πάστα της γεμίζει όλες τις τρύπες και τις ρωγμές στα δόντια και ταυτόχρονα επαναφέρει το σμάλτο των δοντιών.

Οι ιδιότητες αυτής της νέας πάστας κάνει τους περισσότερους χειρισμούς από τον οδοντίατρό σας περιττούς. Η οδοντόκρεμα περιέχει παρόμοια συστατικά με το σμάλτο των δοντιών, αλλά είναι σε υγρή μορφή. Ως εκ τούτου, η μορφή του θα σας διευκολύνει να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Αυτοκτόνησε η 29χρονη Έλενα που την βίαζε ο θετός ιερέας πατέρας της!

Ο ερευνητής κατόρθωσε να αποκτήσει τον τύπο της νέας πάστας με μια σειρά πειραμάτων με υδροξυλαπατίτη, ή αλλιώς γνωστό ως κρυσταλλικό φωσφορικό ασβέστιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του δοντιού.

Όταν η πάστα εφαρμοστεί στο δόντι, προκαλεί αραίωση του οξέος στην επιφάνεια των δοντιών. Μετά από τρία λεπτά, η πάστα αρχίζει να κρυσταλλώνεται και στερεώνεται στη δομή του φυσικού σμάλτου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share