Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Ξυπνάς χωρίς καθόλου διάθεση; Δες πως θα γεμίσεις ενέργεια!

16 Μαρτίου 2018 13:58
Ξυπνάς χωρίς καθόλου διάθεση; Δες πως θα γεμίσεις ενέργεια!

Δεν μπορείς να φανταστείς την θετική επίδραση, αλλά και τα ψυχολογικά και σωματικά οφέλη του καλού ύπνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστος παρουσιαστής αδειάζει Βλάχο - Τριανταφυλλίδου! «Τσακώθηκαν και τελικά...»

Σήμερα γιορτάζουμε. Αν αναρωτιέσαι τι γιορτάζουμε θα σε παραπέμψω σε όλες εκείνες τις φορές που είπες “νυστάζω”. Καλά κατάλαβες, σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Ας ξεκινήσουμε με μια μικρή ιστορική αναδρομή, η οποία δεν θα σε νυστάξει, στο υπόσχομαι: Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, δημιουργήθηκε από τον Αμερικάνικο φορέα World Sleep Society και γιορτάζεται φέτος σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο σαν σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου, αφιερώνοντας την ημέρα στη σημασία που έχει για τη ζωή ο καλός ύπνος.


Δεν χρειάζεται να διαβάσεις μακροσκελής έρευνες ή ιατρικά reports, άλλωστε το γνωρίζεις και μόνη σου: Όταν κοιμάσαι καλά ξυπνάς με διαφορετική διάθεση, έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο. Τις περιόδους εκείνες που κάνεις κακό ύπνο σέρνεσαι, σωματικά και ψυχολογικά. Αν όμως θέλεις και την επιστημονική τεκμηρίωση πρέπει να σε ενημερώσουμε πως σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Sleep Science and Practice, ένας άνθρωπος ξυπνάει ξεκούραστος και αναζωογονημένος όταν νιώθει ότι θα σηκωθεί από το κρεβάτι του για κάτι για το οποίο αξίζει να ζήσει, να ανακαλύψει, να εξερευνήσει, κάτι για το οποίο αξίζει να αφήσει τον ύπνο του και να ξυπνήσει. Ο καλός ύπνος λοιπόν είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητά σου, κάτι σαν τη διατροφή σου.

Και τώρα θα σου πω κάτι που βαθιά μέσα σου το γνωρίζεις: Αν θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου την καλύτερη εμπειρία ύπνου που του αξίζει, το σημαντικότερο στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι το σωστό στρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός κι άλλος 19χρονος έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων! (photos)

Το καλό χειροποίητο στρώμα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ξεκούραστα, θα βελτιώσει τη στάση του σώματός σου και θα σε βοηθήσει να ξυπνάς κάθε μέρα με ενέργεια και θετικές σκέψεις. Όλα αυτά τα γνωρίζει, αλλά και τα προσφέρει μέσα από τα στρώματά της, η Candia, η οποία στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, δημιουργώντας μία καμπάνια με σκοπό να ενημερώσει & να εκπαιδεύσει το ευρύτερο κοινό για την θετική επίδραση που έχει ο ποιοτικός ύπνος για την ψυχική και σωματική υγεία, την ευεξία του οργανισμού και την ποιότητα της ζωής.


Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και έως τις 24 Μαρτίου θα μπορούμε μέσω του δικτύου των καταστήματων της Candia να ενημερωνόμαστε για τα συστατικά του καλού ύπνου, με συμβουλές και νέες προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Επιπλέον θα μπορούμε να ωφεληθούμε από αποκλειστική έκπτωση -50% για το διάστημα προκειμένου οι καταναλωτές να αποκτήσουμε ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του ποιοτικού ύπνου: το στρώμα και το κρεβάτι. Γιατί σε όλους μας αξίζει η κάθε μας μέρα να είναι #candiasleepday!

Πηγή: news247.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share