Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρέχεις και δεν φτάνεις; - Αυτό είναι το πρωινό που τρώει η Πίπα Μίντλεντον όταν δεν έχει χρόνο!

12 Μαρτίου 2018 11:19
Τρέχεις και δεν φτάνεις; - Αυτό είναι το πρωινό που τρώει η Πίπα Μίντλεντον όταν δεν έχει χρόνο!

Μερικές φορές, όταν τρέχεις να προλάβεις το λεωφορείο/να πας στη δουλειά/να πας τα παιδιά στο σχολείο, το πρωινό μοιάζει περισσότερο με πολυτέλεια, παρά με ανάγκη.

Η αδερφή όμως της Κέιτ Μίντλεντον, Πίπα, γνωρίζοντας τις αβάστακτες συνέπειες της παράλειψή του, φροντίζει να φτιάχνει κάθε πρωί κάτι εύκολο και γρήγορο, που όμως θα την γεμίσει ενέργεια και θα της χαρίσει πλούσια θρεπτικά συστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν... δολοφονία! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις (video)

Σύμφωνα με το People, το πρωινό για την αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

«Το συνηθισμένο μου πρωινό είναι συνήθως σκέτο γιαούρτι με ψιλοκομμένα φρούτα και ψημένους σπόρους, βρώμη και ξηρούς καρπούς ή φρυγανισμένο ψωμί σικάλεως με αβγά ή αβοκάντο», είπε σε συνέντευξή της. Φυτικές ίνες, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά σε ένα μόνο γεύμα; Ακούγεται σαν το πρωινό του πρωταθλητή, εάν μας ρωτάς!

Όσο για το πρωινό φαγητό που δεν θα έτρωγε πότε; Pancakes με σιρόπι και μπέικον. Ούτε για το κυριακάτικο brunch, βρε Πίπα; Αυτό θα πει αφοσίωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης από την ΕΛ.ΑΣ.!

Ενώ είναι απόλυτα σεβαστό το πάθος της με τον υγιεινό τρόπο ζωής, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι εάν επισκεπτόταν μία από αυτές τις διευθύνσεις για pancakes θα άλλαζε γνώμη…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο ρεζιλίκι: Το γύρο του κόσμου οι εικόνες με τον... πιστολέρο Σαββίδη!

Πηγή: olivemagazine.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share