Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θέλεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα; - 4 make up tricks που θα σε βοηθήσουν!

9 Μαρτίου 2018 11:16
Θέλεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα; - 4 make up tricks που θα σε βοηθήσουν!

Όλα τα σχήματα ματιών είναι ξεχωριστά και όμορφα, εάν όμως έχεις μικρά μάτια το μακιγιάζ τους μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά, γι’ αυτό και αναζητάς tips που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και εντονότερα

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα make up tips για μικρά μάτια για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις το ομορφότερο χαρακτηριστικό του προσώπου σου! Όταν τα μάτια είναι τονισμένα, φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα ενώ ολόκληρο το πρόσωπο σου ακτινοβολεί και φαίνεται νεότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίσει» το Μουρούτσο για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες της ομάδας «Μουρούτσο χέστηκε η Λάουρα για το τι κάνεις ,την παρηγορεί ο Κοκκινάκης.»

1- Μην υποτιμάς τα φρύδια σου. Τα φρύδια στο πρόσωπο μας λειτουργούν σαν «κάδρο». Όταν τα φρύδια σου έχουν ωραίο και φυσικό σχήμα, η προσοχή δεν εστιάζεται σε αυτά, αλλά στα μάτια σου.

2- Χρησιμοποίησε σκιές για να δώσεις «βάθος» στο βλέμμα σου. Άπλωσε αρχικά μία ανοιχτόχρωμη σκιά ξεκινώντας από το τις γωνίες των ματιών σου μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού, στη συνέχεια άπλωσε μία σκουρόχρωμη σκιά με ένα πινελάκι στις γωνίες του ματιού και στη συνέχεια ανακάτεψε καλά με το πινέλο.

3- Χρησιμοποίησε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι για το κάτω βλέφαρο του ματιού σου. Τα σκουρόχρωμα μολύβια που βάζουμε για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα μας , στην πραγματικότητα μπορούν να κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πολύ μικρότερα! Προτίμησε ένα nude ή λευκό μολύβι για να φαίνονται πιο ανοιχτά και μεγαλύτερα τα μάτια σου αλλά και πιο έντονο το βλέμμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η Γωγώ «εξολόθρευσε» το σχέδιο του Τζώρτζη να εξοντώσει την αντίπαλη ομάδα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

4- Βάλε πολλή μάσκαρα. Σίγουρα δεν μπορείς να βάφεσαι κάθε μέρα με την παραμικρή λεπτομέρεια προσεγμένη, το γρηγορότερο trick όμως για μεγάλα μάτια είναι και το καλύτερο, οι αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Πηγή: joytv.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share