Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βαριέσαι το γυμναστήριο: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να σταματήσεις!

8 Μαρτίου 2018 08:27
Βαριέσαι το γυμναστήριο: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να σταματήσεις!

Εννοείται ότι αυτό το καλοκαίρι θα βγεις τούμπανος στην παραλία, δεν το συζητάμε αυτό, το πήρες απόφαση και φέτος είναι η χρονιά σου, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε που το παίρνεις απόφαση και σκας στην παραλία... εχμ σαν εμένα, δηλαδή ας το πούμε λίγο κομψά, με μία κοιλίτσα-μαξιλάρι της αγάπης.

Για να μη μεταβληθεί όμως το γυμναστήριο σε τόπο μαρτυρίου και βαρεμάρας, σου έχουμε ένα σωρό λύσεις για να την παλέψεις όσο ιδροκοπάς πάνω απ' τα ποδήλατα και τους διαδρόμους...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 08 Μαρτίου;

1. Προσπάθησε να κρυφακούσεις τη μουσική των άλλων

Τρέχεις στον διάδρομο; Σίγουρα τότε αριστερά δεξιά σου θα υπάρχει κάποιος που η μουσική στα ακουστικά του τον έχει βυθίσει στην κοσμάρα του. Δεν έχεις περιέργεια να μάθεις τι ακούει; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον διπλανό σου που κάνει ποδήλατο ή αυτό το άλλο το περίεργο μηχάνημα, που θα είναι σαν να ανεβαίνεις τα σκαλιά, αλλά δεν θα τα ανεβαίνεις τελικά, κατάλαβες ποιο λέω, τεσπά. Προσπάθησε, λοιπόν, να κρυφακούσεις τους ήχους που γεμίζουν το κεφάλι του διπλανού σου. Σ' αυτό βοηθάει πολύ και το να στραβώνεις τον λαιμό σου, τείνοντας το αυτί σου προς το μέρος των ακουστικών του, αυξάνοντας παράλληλα και τις πιθανότητες να γκρεμοτσακιστείς απ' τον διάδρομο (άλλο ένα tip για να ξεπεράσεις τη βαρεμάρα σου).


2. Μάλωσε για το τηλεκοντρόλ

Κάνεις ποδήλατο ή διάδρομο, έτσι; Μπροστά σου έχεις μία οθόνη που παίζει αυτά τα υπέροχα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά εσύ σε μια έκρηξη αυτοσεβασμού, θες να αλλάξεις κανάλι. Πού είναι το τηλεκοντρόλ όμως; Ρωτάς τον διπλανό σου, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, σου "λεει ποιο τηλεκοντρόλ, γραφικέ ημίτρελε"; Εσύ δεν ανέχεσαι να σου λένε την αλήθεια τόσο ωμά και άρχιζεις έντονο διαπληκτισμό με ατάκες όπως "πού το έχεις κρύψει" ή "κάτω απ' τον καναπέ κοίταξες"; Και σταματάς να βαριέσαι ΚΑΙ νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Τέλειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef: Και αυτός που αποχώρησε είναι...

3. Δείρε τον δυνατότερο

Στο γυμναστήριο, όπως και στη φυλακή, πρέπει απ' την πρώτη μέρα να μάθουν να σε σέβονται κι ένας τρόπος υπάρχει γι' αυτό: να τα βάλεις με τον πιο σκληρό μάγκα εκεί μέσα. Στην αίθουσα με τα βάρη, λοιπόν, βάλτα με το πιο ντούκι, προκάλεσέ τον για ασήμαντη αφορμή, πέτα του το ξέρω γω ένα "τι έγινε φίλε; Με κοιτάς" και ξεκίνα το κλωτσομπουνίδι. Αποκλείεται να βαρεθείς ή να βγεις ζωντανός από εκεί μέσα και μπράβο σου. Επιτυχία είναι και τα δύο.


4. Τραγούδα

Αρκετά με το να κρυφακούς τη μουσική του διπλανού σου, ήρθε η ώρα να λάμψεις κι εσύ στο γυμναστηριακό στερέωμα. Ξεκινά με μερικά χαλαρά τραγουδάκια για να ζεστάνεις τη φωνή σου, όσο κάνεις και το ζεσταματάκι σου και στη συνέχεια, όσο ανεβάζεις ρυθμό, ανέβαζε και το βαθμό της γραφικότητάς σου. Ακούς ρουόκ;;; Ξεκίνα τα Νιρβάνα και τα Ντιπ Περπλ, τα πως τα λένε. Ακούς λαϊκά; Δώσε Καρρά και Γονίδη στον λαό. Ζεις για το χειροκρότημα. Το χειροκρότημα είναι η ζωή σου. Απόλαυσέ το.

5. Τρέχα ανάμεσα στα μηχανήματα

Άντε πες ότι έτρεξες δέκα είκοσι τριάντα ΣΑΡΑΝΤΑ λεπτά στον διαδρόμο, ε φτάνει πια, δεν βαρέθηκες; Για αλλαγή ξεκίνα να τρέχεις μέσα στο γυμναστήριο, ανάμεσα στους υπόλοιπους 'γυμναζόμενους'. Τρέχα γύρω γύρω απ' αυτόν που σηκώνει την μπάρα, φέρε βόλτες στα αποδυτήρια, τρέχα ζιγκ ζιγκ ανάμεσα στα μηχανήματα και δες πραγματική αλλαγή στο σώμα σου σε λιγότερο από έναν μήνα, από τη σφαλιάρα που θα σε ταράξουν.

Πηγή: oneman

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share