Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πως το μηλόξυδο με θεράπευσε από την αρθρίτιδα και τους βασανιστικούς πόνους μέσα σε δυο εβδομάδες

2 Μαρτίου 2018 08:50
Πως το μηλόξυδο με θεράπευσε από την αρθρίτιδα και τους βασανιστικούς πόνους μέσα σε δυο εβδομάδες

Η αρθρίτιδα μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή, πόνο και δυσκαμψία στα δάχτυλα, τα χέρια, τα γόνατα, τους αγκώνες, και σε οποιαδήποτε άλλη άρθρωση στο σώμα.

Τα συμπτώματα συνήθως αναπτύσσονται σταδιακά με το πέρασμα των χρόνων, αλλά μπορεί να έρθουν σχετικά γρήγορα για κάποιους ανθρώπους.

Ο πόνος στις αρθρώσεις που συνδέεται με ρευματοειδή αρθρίτιδα είναι συνήθως ισχυρός. Είναι συχνά χειρότερος το πρωί και μετά από μια περίοδο αδράνειας.

Το μηλόξυδο με ανακούφισε από την αρθρίτιδα σε δύο εβδομάδες.

Η Linda Faulkner είχε διαγνωστεί με αρθρίτιδα το 2006. Προσπάθησε να την αντιμετωπίσει με μια σειρά από θεραπείες με μικρή όμως επιτυχία.

Παρά τις προσπάθειές της, ο πόνος, ο οποίος ξεκίνησε από τις φλέβες της, είχε πάει στην πλάτη και το λαιμό της και ήταν συνεχώς αυξανόμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Φοβερό όραμα για την Ελλάδα, με την Παναγία μας γονατιστή μπροστά στον Χριστό, που συγκλονίζει!

Έτσι, όταν η Linda άκουσε από μια φίλη της, τη Sarah Gall, ότι εκείνη είχε καταπολεμήσει τον πόνο της αρθρίτιδας πίνοντας ένα μείγμα μηλόξυδου, αποφάσισε να το δοκιμάσει.

Κάθε πρωί και βράδυ η Linda έπινε ένα μείγμα που αποτελούνταν από μια κουταλιά της σούπας μέλι με μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μια κουταλιά ζεστό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά από δύο εβδομάδες είχε δει απίστευτα αποτελέσματα. Δεν πονούσε σχεδόν καθόλου!

“Δεν χρειάζομαι τα παυσίπονα τις τελευταίες εβδομάδες. Στην αρχή, φοβόμουν να το δοκιμάσω, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάνει δουλειά. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,” λέει η Linda.

Πώς το μηλόξυδο ανακουφίζει τον πόνο της αρθρίτιδας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Ξένια θέλει να "σώσει" τον Δρυμωνάκο και το Twitter την γλεντά: "Τον ψήφισε επειδή δεν κοιτά των κ... της"!

Το μηλόξυδο περιέχει το ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, και φώσφορο, στοιχεία που το σώμα σας χρειάζεται για να εξαλείψει τον πόνο.

Περιέχει, επίσης, αντιοξειδωτικά και β-καροτένιο.

Η κατανάλωση του μηλόξυδου μειώνει τον πόνο και τη δυσκαμψία της αρθρίτιδας, διαλύοντας τους κρυστάλλους που συσσωρεύονται στις αρθρώσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share