Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έτσι θα απαλλαγείς από τον έρπη γρηγορότερα!

27 Φεβρουαρίου 2018 18:42
Έτσι θα απαλλαγείς από τον έρπη γρηγορότερα!

Ο έρπης είναι ύπουλος. Ξυπνάς ένα πρωί με λίγη φαγουρίτσα και αν δεν βάλεις κάτι μέχρι το μεσημέρι, καταλήγεις με ένα alien πράγμα στα χείλη σου που πονάει και δεν καλύπτεται με τίποτα. Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Είχα το αυχενικό μου, είχα τα θέματά μου, κάπως καταπόνησα τον οργανισμό μου και σα να μην μου έφταναν όλα έβγαλα και αυτό το σίχαμα…ΣΙΧΑΜΑ…που μου έσπασε τα νεύρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ: Από ποιον είχε αγοράσει η Ειρήνη Λαγούδη το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή;

Ξύπνησα που λες ένα πρωί και ένιωσα τον ερχομό. Δεν είχα κρέμα κι έτσι είπα να πάρω από το δρόμο. Έλα που πάω στο κανάλι το χάραμα και τ μόνο που βρίσκω ανοιχτό είναι κάτι κατακαημένοι φούρνοι… θα πεταχτώ το μεσημέρι είπα στον εαυτό μου και θα το προλάβω. Ποιος να πεταχτεί; Πρόλαβα λες; Για να μην σου τα πολυλογώ με ΑΠΕΙΡΗ φαγούρα και ένα εξωπραγματικό πρήξιμο πήρα και έβαλα μία κρέμα το απόγευμα.

Το θέμα με τον έρπη είναι να τον προλάβεις νωρίς αι εγώ δεν το έκανα. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να περιμένω να περάσει 7-10 μέρες. Ε όχι κυρίες μου! Δεν το δέχτηκα. Έκατσα, έψαξα, ρώτησα και να τι έκανα και τον εξολόθρευσα σε 5 μέρες!

Σκόρδο και πάγο. Ναι, ναι σκόρδο και πάγο. Η παντογνώστης μαμά μου μου είπε για το σκόρδο (πάντα το έλεγε δηλαδή) και έκανα ένα cross check με τα ίντερνετς. Έβαλα λοιπόν μπόλικο πάγο για να φύγει το πρήξιμο (που αν ήταν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μου θα έμοιαζα με την Kylie) και έβαλα επάνω μία φετούλα σκόρδο. Αφήνοντας την μυρωδιά στην άκρη για λίγο έχω να πω μόνο το εξής: Π Ο Ν Ο Σ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Αποκαλύφθηκαν!

Πονάει το σκόρδο και δεν θα σου πω ψέματα, είναι ενοχλητικό. Αξίζει όμως. Μετά το σκόρδο έβαλα την κρεμούλα και έκανα το ίδιο κάθε μέρα. Πολλή κρέμα κατά την διάρκεια της μέρας, καθόλου μακιγιάζ, πάγο, σκόρδο πριν τον ύπνο και υπομονή. Σε 5 μέρες είχε υποχωρήσει το χτικιό και αλήθεια, σου το συστήνω ανεπιφύλακτα. Και να θυμάσαι, πρόλαβέ τον όσο είναι νωρίς, μην τον πιάνεις, μην τον γλύφεις (σε βλέπω) και μην φοβάσαι το σκόρδο.

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share