Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φτιάξε εύκολα αποσμητικό με 3 υλικά!

25 Φεβρουαρίου 2018 20:09
Φτιάξε εύκολα αποσμητικό με 3 υλικά!

Είναι πιο εύκολο απ’ότι νομίζετε.

Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε καθημερινά και είναι τόσο απαραίτητο που δε χρειάζεται καν να αναλύσουμε το γιατί. Οι περισσότεροι από εμάς, το χρησιμοποιούμε μετά το καθημερινό ντους και ίσως το ανανεώσουμε μέσα στην ημέρα. Υπάρχουν δύο είδη, σε μορφή spray ή roll on. Αν προτιμάτε το δεύτερο είδος και είστε υπέρ των φυτικών προϊόντων, δείτε παρακάτω πώς μπορείτε μόνοι σας με 3 υλικά να φτιάξετε αποσμητικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Θα χρειαστείτε λάδι καρύδας, μαγειρική σόδα και βούτυρο καριτέ-shea butter. Επίσης επιλέξτε ένα αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Από τα δύο πρώτα υλικά θα χρειαστείτε3 κουταλιές σούπας και 2 από το βούτυρο καριτέ.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με το λάδι καρύδας, σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν. Αφαιρούμε από τη θερμότητα, προσθέτουμε τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο και αφήνουμε το προϊόν να κρυώσει εντός ή εκτός ψυγείου-να ξέρετε ότι ίσως χρειαστούν αρκετές ώρες, σε αυτή την περίπτωση.

Το αποσμητικό σας είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Χρησιμοποιήστε μία παλιά συσκευασία roll on για να τοποθετήσετε το φυτικό αποσμητικό που φτιάξατε.

Πηγή:Jenny.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share