Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

''Δυνάμωσε'' τα νύχια σου με λάδι καρύδας!

21 Φεβρουαρίου 2018 22:19
''Δυνάμωσε'' τα νύχια σου με λάδι καρύδας!

Εύκολη συνταγή ομορφιάς για μακριά και δυνατά νύχια

Είναι Κυριακή, κάνουμε beauté και η σημερινή συνταγή ομορφιάς στόχο έχει να δυναμώσει τα ταλαιπωρημένα από τις δουλειές και τα συνεχή ημιμόνιμα μανικιούρ, νύχια σου, αλλά και να ενισχύσει την γρήγορη και υγιή ανάπτυξή τους, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Θα χρειαστείς:

1/4 φλιτζάνι οργανικό λάδι καρύδας

1/4 φλιτζάνι μέλι

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Σε ένα καθαρό μπολ, ρίξε όλα τα υλικά και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάλε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια βούτηξε τα νύχια σου για περίπου 15 λεπτά. Εναλλακτικά, βούτηξε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι στο μείγμα και άφησέ το πάνω σε κάθε νύχι σου για τον ίδιο χρόνο. Ακολούθησε αυτή τη συνταγή μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Εναλλακτικά, για μία θεραπεία express, κάνε μασάζ με λάδι καρύδας στα νύχια σου και στα χέρια σου γενικότερα, κάθε μέρα για πέντε λεπτά λίγο πριν κοιμηθείς. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται τόσο η κυκλοφορία του αίματος, όσο και η υγιής ανάπτυξη των νυχιών σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Σπυροπούλου και Χατζίδου θάβουν απίστευτα παίκτη από τους Μαχητές! Ποιος είναι; (Βίντεο)

Και φυσικά μην ξεχνάς να απλώνεις μεταξύ άλλων, την ενυδατική κρέμα χεριών ανάμεσα στα δάκτυλα και στη βάση των νυχιών σου αλλά και γύρω από τα πετσάκια προκειμένου να έχεις όμορφα, δυνατά νύχια.

Πηγή:Lady Like

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share