Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νιώθεις κούραση; - Ένα εύκολο κόλπο που θα σε ανακουφίσει σε χρόνο ρεκόρ!

16 Φεβρουαρίου 2018 13:10
Νιώθεις κούραση; - Ένα εύκολο κόλπο που θα σε ανακουφίσει σε χρόνο ρεκόρ!

Μια βόλτα στα καταστήματα μπορεί να σας χαλαρώσει. Ένα πλούσιο πρωινό και μερικά φρέσκα φρούτα υπόσχονται να σας δώσουν τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας.

Μια προπόνηση, είτε σε κάποιο γυμναστήριο είτε στην εξοχή, θα σας αποτοξινώσει. Μια μίνι απόδραση σε έναν κοντινό προορισμό, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε για λίγο παραστάσεις και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Οι άνθρωποι αναζητούν διαρκώς λύσεις, για να ανανεώσουν τη διάθεση τους και να γεμίσουν ενέργεια. Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω βρίσκεται και το μασάζ, που βελτιώνει τη σωματική, πνευματική και νοητική υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Κι αν ο νους σας πηγαίνει σε διάφορες θεραπείες με τη χρήση σοκολάτας και αιθέριων ελαίων στα κέντρα ευεξίας, εμείς στεκόμαστε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματος, που δεν γνωρίζατε ότι έχει περισσότερες από μια ιδιότητες.

Λόγος γίνεται για τα αυτιά σας, τα οποία χρησιμοποιείτε για να ακούσετε τους ήχους γύρω σας και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε, ωστόσο αυτό το μικρό κομμάτι του σώματος είναι θαυματουργό.

Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, το μασάζ στο αυτί αυξάνει τη ροή ενέργειας στο σώμα, όταν αισθάνεστε κούραση ή ατονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ότι «χάνονται» οι δυνάμεις σας μετά το μεσημεριανό γεύμα, τρίψτε απαλά με τον αντίχειρα και το δείκτη σας τις κορυφές των αυτιών σας και κινηθείτε προς τα κάτω προς το λοβό.
Η πρακτική αυτή επιτρέπει στην ενέργεια να κινηθεί μέσα από τα «κανάλια» του σώματος και τονώνει τα αντανακλαστικά κέντρα του εγκεφάλου.

Πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share