Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: Αυτά πρέπει να κάνετε για να δείχνετε φρέσκιες το πρωί χωρίς μακιγιάζ

15 Φεβρουαρίου 2018 12:54
Κορίτσια δώστε βάση: Αυτά πρέπει να κάνετε για να δείχνετε φρέσκιες το πρωί χωρίς μακιγιάζ

Σίγουρα γνωρίζεις τα φαινομενικά ατελείωτα τρικ ομορφιάς που μπορείς να εφαρμόσεις όταν θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη ή ακόμα και 10 χρόνια νεότερη.

Υπάρχουν όμως κι άλλα κόλπα που μπορείς να κάνεις για να εξασφαλίσεις πως θα δείχνεις πιο ξύπνια και ξεκούραστη χωρίς να χρησιμοποιήσεις makeup. Διάβασε στη συνέχεια 11 tips που έχουν πραγματικά αποτέλεσμα!

Ξεκίνα δυναμικά τη μέρα σου
Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται το να ξυπνάς μία ή δύο ώρες νωρίτερα για να πας στο γυμναστήριο, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Σκέψου το έτσι: η πρωινή άσκηση ξυπνάει τα όργανά σου, τα κόκαλα και τους μύες σου μετά από έναν παρατεταμένο ύπνο, στέλνοντας στον εγκέφαλό σου το μήνυμα “έχουμε ξυπνήσει!”. Επίσης αιματώνει το δέρμα σου, χαρίζοντάς σου μια ροδαλή, υγιή όψη εγρήγορσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love : Η παίκτρια που ήταν παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Δεν είσαι γραμμένη σε γυμναστήριο; Δοκίμασε το πρωί να ακολουθήσεις ένα δεκαπεντάλεπτο πρόγραμμα άσκησης από το Shape ή κάνε τρέχοντας, με το ποδήλατο ή με γρήγορο βάδισμα τον γύρο του τετραγώνου σου πριν ντυθείς για τη δουλειά.

2. Φόρα χρώμα – αλλά θα πρέπει να είναι το σωστό χρώμα
Τα πρωινά που σέρνεσαι δεν είναι η στιγμή για να φορέσεις ουδέτερα χρώματα. Και το μαύρο δεν θα σου χαρίσει φρέσκο πρόσωπο, ούτε και κάποια άλλη σκούρα απόχρωση, ενώ η λάθος απόχρωση του λευκού μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ξεπλυμένη. Προτίμησε ένα χρώμα που θα κολακεύει τον τόνο του δέρματός σου και θα σου δώσει μια λάμψη υγείας. Η επιλογή του λάθος χρώματος, πάντως, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share