Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα do’s και τα dont’s για όμορφα φρύδια!

6 Φεβρουαρίου 2018 13:00
Τα do’s και τα dont’s για όμορφα φρύδια!

Γνωρίζουμε πως τα φρύδια μας είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας. Κι αυτό ισχύει γιατί πολλές φορές ένα λάθος σχήμα ή μια λάθος τεχνική μπορεί να αλλάξει όλη μας την όψη.

Έχοντας λοιπόν υπόψιν μας τα παραπάνω, συγκεντρώσαμε τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθούμε όλες ώστε να αποκτήσουμε τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια:

Προσοχή στις beauty τάσεις: Ναι, ξέρω πώς καθημερινά σου προτείνουμε τις τάσεις που κυκλοφορούν για οτιδήποτε αφορά στη beauty κοινότητα, αλλά στο ζήτημα των φρυδιών ισχύει κάτι διαφορετικό. Συνήθως προτιμούμε να δώσουμε στα φρύδια μας ένα σχήμα που θα είναι ανάλογο με τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου μας. Δηλαδή πρέπει να προσέξουμε τι «ταιριάζει» στο δικό μας πρόσωπο αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Δώσε βάση στη…βάση: Το κυρίαρχο στοιχείο στα φρύδια είναι το σχήμα, η σωστή βάση, ή αλλιώς το «θεμέλιο». Θα πρέπει λοιπόν να φροντίζουμε ώστε να κινούμαστε γύρω απ αυτή τη βάση, όσον αφορά την περιποίηση του. Αν κι εσύ δυσκολεύεσαι να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου, εμπιστεύσου ένα επαγγελματία για τέλειο αποτέλεσμα. Έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις στη συνέχεια είναι το καθάρισμα των τριχών που είναι περιττές πέρα απ το βασικό σχήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Η ώρα της ασυλίας! Η μεγάλη μάχη και η νικήτρια ομάδα! Τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση με μια μεγάλη "βόμβα"!


«Γέμισμα» φρυδιού: Ομολογουμένως υπάρχουν πολλά προϊόντα που κάνουν θαύματα στο γέμισμα του φρυδιού. Αν και εσύ λατρεύεις να δίνεις μια άλλη αίσθηση στα φρύδια σου, οφείλεις να προσέχεις το εξής: προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με το χρώμα ή το είδος του προϊόντος που χρησιμοποιείς. Να θυμάσαι πως δεν επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα fake αποτέλεσμα, αλλά μια φυσική υφή. Κατά τη γνώμη μου οι σκιές φρυδιών δίνουν μια πολύ real αισθητική και με το κατάλληλο πινέλο ή tool απογειώνουν το αποτέλεσμα.
Προτίμησε προϊόντα που όντως «δουλεύουν»: Πλέον υπάρχουν προϊόντα που δίνουν έναν advantage στην εμφάνιση των φρυδιών μας. Αν θέλεις λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τα βήματα για «προχωρημένους», τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα μολύβι λάμψης στο τόξο του φρυδιού ή ένα highlighter για λάμψη.
Προσοχή στο brow brush: Ένα από τα βασικότερα tools για τα φρύδια. Προτίμησε ένα καλό βουρτσάκι που δεν κόβει την τρίχα και θα αποτελέσει τον οδηγό σχηματισμού των φρυδιών σου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share