Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά είναι τα πράγματα που θα σε κρατήσουν υγιή στη δουλειά!

5 Φεβρουαρίου 2018 19:27
Αυτά είναι τα πράγματα που θα σε κρατήσουν υγιή στη δουλειά!

Πιες νερό

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να είσαι ενυδατωμένη όλη μέρα. Μην ξεχνάς να πίνεις όσο περισσότερο νερό γίνεται ακόμα και αν πρέπει να πηγαίνεις συνεχώς στην τουαλέτα. Πίνοντας νερό γλιτώνεις από πονοκεφάλους καθώς και από την υπερβολική πείνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Παίρνουν διαζύγιο μετά από τα 13 χρόνια!

Σχεδίασε τα γεύματά σου

Σχεδιάζοντας τι θα φας για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε βοηθάει να ξέρεις που βρίσκεσαι ενώ ένας τέτοιος προγραμματισμός θα σε κρατήσει μακριά από διατροφικές ατασθαλίες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο την Κυριακή για να κάνεις τον σχεδιασμό όλης της εβδομάδας και προετοίμασε όσο περισσότερα γεύματα μπορείς.

Το σύστημα του κολλητού

Το να έχεις κάποιον δίπλα σου και να έχετε τους ίδιους διατροφικούς και προπονητικούς στόχους είναι επίσης πολύ σημαντικό και βοηθητικό. Είτε είναι ένα άτομο από το γραφείο, είτε κάποια φίλη σου, είτε ο σύντροφός σου μπορείτε ναβαδίζετε μαζί και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον συζητώντας τη διατροφή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Άμφισσα: Πέθανε μέσα στην καφετέρια και μπροστά στους φίλους της η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη! (photos)

Γυμνάσου

Όσο και να δουλεύεις πάντα μπορείς να αφιερώσεις έστω και 20 λεπτά για να γυμναστείς λίγο. Κάνε σκοινάκι, κοιλιακούς, καθίσματα ή και μερικές ασκήσεις γιόγκα για να ξεμουδιάζεις και να διατηρείσαι σε φόρμα.

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share