Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για σένα που φοράς γυαλιά: Σου έχουμε το κατάλληλο μακιγιάζ για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου

2 Φεβρουαρίου 2018 10:50
Για σένα που φοράς γυαλιά: Σου έχουμε το κατάλληλο μακιγιάζ για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας. Κι όταν φοράμε φακούς επαφής ή γυαλιά μυωπίας ή πρεσβυωπίας, υπάρχουν ορισμένα μυστικά που μάλλον δεν μας τα έχει ψιθυρίσει κανείς μέχρι σήμερα…

Όσο πιο καθαρό είναι το πρόσωπό μας και όμορφα τονισμένα τα χαρακτηριστικά μας, τόσο πιο φίνο είναι το αποτέλεσμα. Ειδικά αν φοράμε καθημερινά, μέρα και νύχτα, έναν κλασικό ή πιο μοντέρνο σκελετό γυαλιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει αναγκαστικά να σετάρουμε τα κόκκινα γυαλιά με κόκκινο κραγιόν, ούτε να βάζουμε μοβ μολύβι, αν ο σκελετός που έχουμε επιλέξει είναι αντίστοιχα μοβ, αν και δεν ακούγεται και τόσο κακή ιδέα, απλώς είναι μάλλον δεσμευτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 02 Φεβρουρίου;

Οπότε, τι κάνουμε; Φροντίζουμε να φαίνεται λείο το δέρμα μας, με μια ματ πούδρα ή μια υγρή βάση, ανάλογα με τα σημάδια που έχουμε ή τις ρυτίδες έκφρασης. Η μάσκαρα είναι απαραίτητη, για να ξεχωρίσουμε τις βλεφαρίδες μας, ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε κι ένα καφέ μολύβι στο εσωτερικό των ματιών, για να πετύχουμε μια διακριτική πινελιά.

Κι αν φοράμε φακούς ; Το υπερβολικό μακιγιάζ δεν ενδείκνυται σίγουρα, πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικές στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, είναι προτιμότερο να βάφουμε λιγότερο τα μάτιακαι να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα χείλη.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share