Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγάζεις συχνά σπυράκια στα μάγουλα! Εμείς θα σου πούμε τι φταίει!

25 Ιανουαρίου 2018 21:11
Βγάζεις συχνά σπυράκια στα μάγουλα! Εμείς θα σου πούμε τι φταίει!

Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκίνησε λαμπερά αλλά για πολλές από εμάς ξεκίνησε με… σπυράκια. Όταν λέω πολλές εννοώ φυσικά εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά μπορεί να είμαστε όντως πολλές. Δεν είμαι μόνη στη μάχη με τα ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ σπυράκια και το ξέρω. Δεν μιλώ όμως για εκείνα που εμφανίζονται πριν από τις δύσκολες μέρες του χρόνου. Αυτά τα περιμένω και τα περιμένεις, είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Μιλώ για τα άλλα σπυράκια που δεν έχουν λόγο να εμφανιστούν, μιλώ για εκείνα στα μάγουλα και τώρα ξέρω τι φταίει! Το κινητό φταίει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ανάρτηση της Ηλιάκη για την συμμετοχή της Σπυροπούλου στο Survivor 2! Η εμπάθεια και η απάντηση από τους διαδικτυακούς της φίλους

Σε μία έρευνα που έγινε, επιστήμονες ανακάλυψαν πως το κινητό μας τηλέφωνο έχει περισσότερα μικρόβια και βακτήρια από μία δημόσια τουαλέτα… πάρε ένα λεπτό να το επεξεργαστείς. Μιλάμε για βρώμα, όχι αστεία. Αυτή λοιπόν η βρώμα ευθύνεται και για τα σπυράκια που εμφανίζονται χωρίς λόγο στα μάγουλά σου. Τι θα κάνεις τώρα; Θα σταματήσεις να μιλάς στο τηλέφωνο; Όχι! Θα κάνεις τα παρακάτω…

Χρησιμοποίησε επιτέλους το hands free σου. Ψάξτο, βρες το, χρησιμοποίησέ το και μην ακουμπάς το μιαρό κινητό στο πρόσωπό σου.
Καθάρισε το άτιμο! Πέρνα την επιφάνεια του κινητού σου με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι (Dettol είναι το καλύτερο) 2 ή 3 φορές την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι καιρό θα κάνει τον Φεβρουάριο σύμφωνα με το Μερομήνια!

Μην πιάνεις το πρόσωπό σου! Αν το κινητό σου είναι βρώμικο τότε σκέψου τι παίζει στα χέρια σου. Πλένε τα συχνά και μην πιάνεις το πρόσωπό σου. Θα το ξαναπώ: ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share