Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

DIY: Γάλα μπάνιου για να γίνεται μία σύγχρονη Κλεοπάτρα!

25 Ιανουαρίου 2018 15:25
DIY: Γάλα μπάνιου για να γίνεται μία σύγχρονη Κλεοπάτρα!

Η Κλεοπάτρα έκανε όντως μπάνιο σε γάλα και δεν ήταν μύθος. Το γάλα είναι ο, τι καλύτερο για το δέρμα αφού του κάνει την πιο απαλή απολέπιση και το μαλακώνει. Δεν γίνεται να μουλιάζει όμως σε λίτρα γάλακτος… είναι ασύμφορο και το καταλαβαίνουμε. Μπορείς όμως να μουλιάσεις σε γάλα γενικά και έχουμε για εσένα την τέλεια συνταγή. Σίγουρα έχεις διαβάσει για τα Bath Milks που κάνουν θραύση στο Pinterest και στα social media γενικά… Ε, δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις το δικό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις: Όλα τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι παιδικό γάλα σε σκόνη, ανθάκια λεβάντας, άλατα λεβάντας και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, κάνουμε γάλα μπάνιου με άρωμα λεβάντας. Γιατί; Γιατί είναι χαλαρωτική και ό, τι πρέπει για πριν τον ύπνο… μη μου πεις πως σκοπεύεις να μουλιάσεις στην μπανιέρα πριν τη δουλειά ή τη βραδινή σου έξοδο. Λοιπόν! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μέσα σε ένα δοχείο ή σε ένα παλιό γυάλινο μπουκάλι από γάλα (αν θες να τραβήξεις και φωτό για το instagram) μία στρώση άλατα, μία στρώση γάλα σε σκόνη, μία στρώση ανθάκια αποξηραμένης λεβάντας και να ρίξεις πάνω από όλα αυτά 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Αν βαριέσαι θανάσιμα το layering, μπορείς να τα αναμείξεις όλα σε ένα μπολ και να το ρίχνεις με κουτάλι στην γεμάτη σoυ μπανιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση!

Αν πάλι βαριέσαι, μπορείς να αγοράσεις το έτοιμο γάλα μπάνιου του The Body Shop… Όποιον τρόπο και αν διαλέξεις, πραγματικά θα μας ευγνωμονείς… trust us!

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share