Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε τα "μαύρα στίγματα" από τη μύτη σας!

8 Ιανουαρίου 2018 16:11
Ο πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε τα

Όλοι μισούν να έχουν μαύρα στίγματα στην επιδερμίδα τους. Δημιουργούνται όταν βρωμιά εγκλωβίζεται μέσα σε πόρους.

Πολλοί τα σπάνε, όπως τα σπυράκια, για να απαλλαγούν από αυτά τα αντιαισθητικά μαύρα σημάδια, που εμφανίζονται συνήθως στα πιο λιπαρά μέρη του προσώπου μας:

στην Τ ζώνη της μύτη και του μετώπου. Πιέζοντας τα μαύρα στίγματα, διευρύνονται οι πόροι, και κατά συνέπεια τους καθιστά πιο επιρρεπείς να ξαναγεμίσουν.

Έτσι, η καλύτερη λύση είναι να αποτρέψουμε το πρόβλημα να γίνει χειρότερο, και να εμφανίζεται λιγότερο συχνά. Το παρακάτω βίντεο προσφέρει μια σπιτική θεραπεία που μπορεί να ελαχιστοποιήσει το πρόβλημα.

Απαλή απολέπιση, όχι τρίψιμο, είναι το κλειδί για την καλή φροντίδα του δέρματος. Οι λύσεις που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε καθαρό δέρμα και θα μειώσει την ανάγκη για συνεχή απολέπιση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονημένη βρέθηκε η γυναίκα που εξαφανίστηκε χτες!

Η πρώτη φανταστική σπιτική μάσκα, που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι μιαμάσκα με ασπράδι αυγού. Τα ασπράδια αυγών μπορούν να συνδυαστούν με μια μικρή ποσότητα με έλαιο καρύδας ή ελαιόλαδο, ή απλά σκέτο ασπράδι. Παρακολουθήστε το βίντεο, το οποίο σας δείχνει μια σπουδαία μέθοδο για την εφαρμογή της μάσκας για την θεραπεία των μαύρων στιγμάτων.

Μάσκα με γάλα και μέλι είναι ο επόμενος καταπληκτικός συνδυασμός που αντιμετωπίζει τα μαύρα στίγματα και προσφέρει λαμπερό δέρμα. Το μέλι, από μόνο του, έχει αξιόλογες θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα.

Ένα μείγμα με κανέλα και μέλι δημιουργεί μια μάσκα που μπορεί να κάνει θαύματα για τη συνολική συντήρηση του δέρματος. Δημιουργήστε μια πάστα με περίπου 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και προσθέτοντας ίση ποσότητα μέλι. Απλώστε τη μάσκα και αφήστε για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, για να δείτε αυτά τα μαύρα στίγματα να εξαφανίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με παίκτρια από το Survivor 2; Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν! Αναλυτικό ρεπορτάζ

Τέλος, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η λοσιόν για να κλείσουν οι πόροι. Μπορείτε να φτιάξετε μία φυσική και αποτελεσματική λοσιόν, συνδυάζοντας φρέσκο λεμόνι και νερό. Όχι μόνο η οξύτητα του λεμονιού είναι αποτελεσματική, αλλά η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, προωθεί την υγεία του δέρματος, μειώνοντας το μέγεθος των πόρων.

Πηγή: xorisorianews.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share