Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Λεύκανση πέους... η νέα μόδα που κάνει πάταγο στους άνδρες!

5 Ιανουαρίου 2018 09:06
Λεύκανση πέους... η νέα μόδα που κάνει πάταγο στους άνδρες!

Υπάρχει η λεύκανση δοντιών... Μία διαδικασία που πολλοί άνθρωποι στις δυτικές κυρίως κοινωνίες υποβάλλονται για λόγους βασικά αισθητικής.

Υπάρχει η λεύκανση αιδοίου και πρωκτού... Μία διαδικασία την οποία επιλέγουν πολλές ενεργές σεξουαλικά γυναίκες, ή και άνδρες, προφανώς για να εντυπωσιάσουν τον παρτενέρ τους. Πλέον, υπάρχει και η... λεύκανση πέους, μία διαδικασία που δεν έχει διαδοθεί ιδιαιτέρως, αλλά που εξελίχθηκε σε μόδα στην Ταϊλάνδη, καθώς πάνω από 100 άτομα κάθε μήνα υποβάλλονται στην απλή, στην εφαρμογή της, θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει γλυπτική στο σώμα μέσα σε 2 εβδομάδες! (video)

Η... παράνοια με τη λεύκανση των ανδρικών γεννητικών οργάνων στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε όταν μία κλινική έφερε και παρουσίασε μία νέα μέθοδο. Το Lexus Hospital στην Μπανγκόνγκ, υποσχέθηκε τη... μεταμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής μέσα σε 15 λεπτά, δίχως παρενέργειες. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη, που καθημερινά είναι προγραμματισμένες τρεις ή τέσσερις επεμβάσεις με το ειδικό μηχάνημα.

Όπως αποκαλύπτει ο υπεύθυνος του προγράμματος στο νοσοκομείο της Μπανγκόνγκ, οι άνδρες που υποβάλλονται σε λεύκανση των γεννητικών τους οργάνων είναι κατά βάση ηλικίας από 22 έως 55 και ο αριθμός των αιτήσεων παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Η δε διαδικασία κοστίζει περίπου 600 δολάρια, για πέντε συνεδρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τα αποτελέσματα της μαγνητικής και η επόμενη κίνηση των γιατρών...

Όσο για το αποτέλεσμα και αν αυτό βοηθά στις σεξουαλικές αποδόσεις, ή στην αποδοχή του άνδρα από περισσότερες γυναίκες, θα φανεί στο μέλλον, καθώς η εταιρεία δεν αποκλείεται να επιχειρήσει μία έρευνα, ώστε να... τονώσει τις εμπορικές της δραστηριότητες ακόμη περισσότερο.

Πηγή: protothema.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share