Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο ωραίο μακιγιάζ προσώπου σε σχήμα καρδιάς!

4 Ιανουαρίου 2018 17:37
Το πιο ωραίο μακιγιάζ προσώπου σε σχήμα καρδιάς!

Μάθε τα πιο σημαντικά tips για να αναδείξεις το σχήμα του προσώπου σου.

Το μακιγιάζ σου θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, πιο όμορφη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείς κανόνες. Οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ακόμη πιο όμορφη –π.χ. ποιο bronzer είναι κατάλληλο για τον τόνο της επιδερμίδας σου ή πώς να απλώσεις το eyeliner σαν επαγγελματίας— αλλά και θα σε μάθουν πώς να μακιγιάρεσαι πιο σωστά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Αυτό είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε! (Photos)

Ισχύει: Η στρατηγική εφαρμογή του ρουζ, του bronzer και του highlight σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου θα αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου. Έχεις μακρύ πρόσωπο; Το ρουζ και τα highlighter μπορεί να το κάνουν να δείχνει πιο στρογγυλό. Θέλεις «κοψίματα» σε ένα στρογγυλό πρόσωπο; Το bronzer θα το φροντίσει.
Διάβασε τις συμβουλές των makeup artists και μάθε περισσότερα.

Μακιγιάζ για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
«Ένα πρόσωπο με σχήμα καρδιά είναι εύκολο να ισορροπήσει εφαρμόζοντας bronzer στο μέτωπο, κάτι που θα σε κάνει να δείχνεις σαν να σε έχει δει ο ήλιος» λέει η επαγγελματίας makeup artist της Sephora Pro Hellen Phillips. «Οι περισσότεροι άνθρωποι με αυτό το σχήμα προσώπου έχουν πεταχτά ζυγωματικά – ένα χαριτωμένο χαρακτηριστικό».

Τι να κάνεις:

Φώτισε με highlighter τη ράχη της μύτης, τα προεξέχοντα σημεία στα μάγουλά σου, κάτω από το οστό των φρυδιών, τη γραμμή του πιγουνιού, το κέντρο του άνω χείλους και το πιγούνι.
Βάλε bronzer ή contour στην κορυφή του μετώπου σβήνοντάς το προς τους κροτάφους και κάτω από τα ζυγωματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα 2 ζώδια θα βρουν μέσα στο 2018 τον έρωτα της ζωής τους!


Άπλωσε ρουζ ένα ή δύο δάχτυλα μακριά από τη μύτη, άπλωσέ το κατά μήκος της κορυφής των ζυγωματικών προς το αφτί και σβήσε το προς τα κάτω για να μην ξεχωρίζει. Αυτού του είδους η εφαρμογή θα τονίσει τα ψηλά σου ζυγωματικά.
Βίντεo: Mακιγιάζ για πρόσωπο καρδιά

Πηγή:Shape

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share