Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάνε εύκολα τα μαλλιά σου σπαστά χωρίς πιστολάκι ή ψαλίδι!

31 Δεκεμβρίου 2017 11:24
Κάνε εύκολα τα μαλλιά σου σπαστά χωρίς πιστολάκι ή ψαλίδι!

Ένα πανεύκολο tip για όσες θέλουν messy, σπαστό hairstyle.

Αν λοιπόν δε θέλετε να περάσετε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα, σας έχουμε τη λύση. Μπορείτε να δημιουργήσετε σπαστά μαλλιά, χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, πρέσα ή ψαλίδι.

Αρκεί μετά το λούσιμο να κάνετε μία πλεξίδα τα μαλλιά σας. Προσπαθήστε να φτάσετε την πλεξίδα μέχρι κάτω, στις άκρες. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια λύστε τα. Σταθεροποιήστε το look με hairspray και ιδανικά ανακατέψτε λίγο τα μαλλιά σας, για να αποκτήσουν messy διάθεση. Είναι πιο sexy και stylish.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή:Πανσέληνος στον Καρκίνο την 1η εβδομάδα του 2018! Ποια 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά;

Το αποτέλεσμα θα μοιάζει όπως αυτό που ακολουθεί στην gallery. Το πόσο σπαστά θα γίνουν εξαρτάται από τον τύπο της τρίχας σας. Αν έχετε ίσια μαλλιά, θα είναι ελαφρύ, αν πάλι είναι σγουρά θα είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Παντρεύεται η γυναίκα σταθμός στην ζωή του! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Πηγή:jenny.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share