Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πως γίνεται πραγματικά μια εγχείρηση αλλαγής φύλου;

Μια επέμβαση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς

23 Δεκεμβρίου 2017 10:12
Πως γίνεται πραγματικά μια εγχείρηση αλλαγής φύλου;

Η χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται για να μετατραπούν τα γεννητικά όργανα ενός ατόμου σε εκείνα του αντίθετου φύλου.

Κοστίζει πολύ, έχει σωματικό και ψυχικό κόστος, αλλά είναι το τελευταίο βήμα πριν την οριστική επίτευξη και διατήρηση μιας εναλλακτικής και πιο αρμόζουσας για το συγκεκριμένο άτομο ταυτότητας φύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την ήττα από την Ραμόνα!

Η εγχείρηση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα είναι συχνά πιο επιτυχημένη από εκείνη της αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άντρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πέος από το να δημιουργηθεί λειτουργικός ιστός κλειτορίδας.

Η επέμβαση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα περιλαμβάνει την αναμόρφωση των αρσενικών γεννητικών οργάνων, με τη μορφή ενός κόλπου. Μερικές φορές αναφέρεται ως αιδοιπλαστική (vaginoplasty) και επί της ουσίας συνεπάγεται την αφαίρεση των όρχεων και την αναστροφή του πέους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Παίρνουν πίσω από τους τραπεζικούς λογαριασμούς το δώρο Χριστουγέννων που καταβλήθηκε προχτές!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να διαμορφώσετε μια ιδέα πως πραγματοποιείται η επέμβαση αλλαγής φύλου. Με την ιατρική τεχνολογία να καλπάζει είναι θέμα χρόνου να απλουστευθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία.


 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share