Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μηλόξυδο: Το θαυματουργό υλικό που θα κάνει την επιδερμίδα σου φρέσκια!

18 Δεκεμβρίου 2017 15:00
Μηλόξυδο: Το θαυματουργό υλικό που θα κάνει την επιδερμίδα σου φρέσκια!

Το μηλόξυδο είναι ένα από τα αγαπημένα συστατικά ομορφιάς, που λατρεύουν πολλές γυναίκες και beauty lovers.

Χρόνια τώρα αυτό το υλικό, υπάρχει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς πολλών γυναικών. Το μηλόξυδο έγινε ευρύτερα γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην περιποίηση της επιδερμίδας, πριν μερικά χρόνια με την βοήθεια των social media. Έτσι, το μηλόξυδο έφυγε από το πάγκο της κουζίνας μας και απέκτησε μια σημαντική θέση στην συλλογή των προϊόντων ομορφιάς μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η Ειρήνη πλέον έχει..." - Για πρώτη φορά το 19χρονο μοντέλο μετά την σύλληψή της...

Και λογικό αυτό. Είναι ένα θαυματουργό, σχεδόν, συστατικό το οποίο βοηθάει σε πολλά! Από την πιτυρίδα μέχρι και στο να προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα μας.

Παρακάτω λοιπόν, σου λέω 5 τρόπους που μπορείς να βάλεις το μηλόξυδο στην καθημερινότητά σου και να δεις εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου, τα μαλλιά μέχρι και τα νύχια σου!

1) Το μηλόξυδο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, οπότε λειτουργεί τέλεια σαν τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο.

2) Η χρήση του προσφέρει ανακούφιση από την πιτυρίδα λόγω της οξύτητάς του, η οποία καθαρίζει και το τριχωτό της κεφαλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Τι πρέπει να κάνετε όλοι οι άνεργοι μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου;

3) Θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου; Ξεκίνα να εφαρμόζεις μηλόξυδο όταν λούζεσαι, το οποίο βοηθάει στο να ανοίξει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου.

4) Αν βάφεις συχνά τα νύχια σου, τότε σίγουρα έχεις λεκέδες από το βερνίκι. Το μηλόξυδο σε βοηθάει να τα καθαρίσεις από τους λεκέδες αυτούς. Αφού τα ξεβάψεις, βούτηξέ τα σε ένα μπολ με μηλόξυδο για λίγα λεπτά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share