Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπέροχες ιδέες: 4 μακιγιάζ ιδανικά για την δουλειά που θα σε σώσουν!

14 Δεκεμβρίου 2017 10:05
Υπέροχες ιδέες: 4 μακιγιάζ ιδανικά για την δουλειά που θα σε σώσουν!

Στον εργασιακό χώρο, όλες θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Αλλά για τους σωστούς λόγους! Για την δουλειά μας, για τον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό μας, και φυσικά για τις εμφανίσεις μας!

Παρόλα αυτά, πώς καταφέρνεις να είσαι η γυναίκα που έχει άψογα και επαγγελματικά looks, χωρίς να είσαι αυτή που έβαλες μπλε κραγιόν στην δουλειά μια μέρα, κάνοντας τους πάντες να σε κοιτούν καλά-καλά (για τους λάθος λόγους);

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (14/12) από την Άντα Λεούση!

Not-to-worry! Τα παρακάτω μακιγιάζ έχουν ένα πολύ βασικό στοιχείο: ισορροπία. Υπάρχει σε αυτά, μια σωστή ισορροπία εντυπωσιασμού αλλά και «επαγγελματισμού». Είναι κατάλληλα δηλαδή για τον εργασιακό χώρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι βαρετά ή ότι δεν θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις (για τους σωστούς λόγους αυτή την φορά).

Less is more

Ένα glossy balm με χρώμα και λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες είναι αρκετά για ένα περιποιημένο look.

Work smoky

Δημιούργησε ένα διακριτικό smoky μακιγιάζ, επιλέγοντας nude και γήινες αποχρώσεις, για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

The dark lip

Ένα σκουρόχρωμο κραγιόν στις αποχρώσεις του κόκκινου, καφέ ή μπορντό και ένα glossy, διάφανο μακιγιάζ ματιών είναι το τέλειο, κομψό, χειμωνιάτικο look!

Glow it up

Ένα “no makeup look” είναι ό,τι πρέπει για την δουλειά. Λίγο highlighter στα μάγουλα και ένα ροζ κραγιόν είναι αρκετά για να ξεχωρίσεις.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share