Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτσι θα έχεις τέλεια μαλλιά και τον χειμώνα!

9 Δεκεμβρίου 2017 14:02
Έτσι θα έχεις τέλεια μαλλιά και τον χειμώνα!

Θυμάσαι αυτές οι μέρες που έξω έχει κρύο, ξηρό αέρα, χαμηλή θερμοκρασία και τα μαλλιά σου μοιάζουν ξηρά και αχτένιστα; Ε λοιπόν αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές μας, φέτος τον χειμώνα δεν θα ξαναζήσεις κάτι παρόμοιο. Ετοιμάσου για στιλπνά, υπέροχα, λαμπερά μαλλάκια σαν αυτά των διαφημίσεων.

Μη λούζεσαι κάθε μέρα. Ακόμη και τα λιπαρά μαλλιά κάθε χειμώνα έχουν τη τάση να ξηραίνουν ελαφρώς, οπότε το λούσιμο κάθε 2-3 μέρες είναι ιδανική επιλογή.
Χρησιμοποίησε dry shampoo με μέτρο. Όλες τα λατρεύουμε για τον τρόπο που απορροφούν τη λιπαρότητα και χαρίζουν όγκο και υφή στα μαλλιά μας, αλλά η υπερβολική χρήση τους φράζει τους πόρους του τριχωτού της κεφαλής και σταδιακά επιδεινώνει τη λιπαρότητα. Μέχρι 3 μέρες την εβδομάδα είναι οκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώσε βάση: Αν έχεις αυτό τότε είσαι σίγουρα gay και δεν το ξέρεις!
Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου. ‘Οπως συμβαίνει με το δέρμα στο σώμα μας, που το χειμώνα χρειάζεται ένα παχύ ενυδατικό body butter και όχι μια λεπτόρευστη λοσιόν, έτσι και τα μαλλιά μας κάθε χειμώνα θέλουν πιο βαθιά θρέψη. Επέλεξε μια πλούσια κρέμα μαλλιών για μετά το σαμπουάν σου και μία φορά την εβδομάδα κάνε μια μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση.


Πάρε ένα λαδάκι ειδικό για τα μαλλιά. Μπορείς έτσι να καταπολεμήσεις την ξηρότητα στις άκρες και με σταδιακή χρήση θα παρατηρήσεις βελτίωση στη ποιότητα της τρίχας. Extra bonus: τα περισσότερα από αυτά τα λαδάκια μυρίζουν φανταστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με το κοινωνικό μέρισμα: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής που δεν θα σας αρέσει καθόλου!
Καταπολέμησε το φριζάρισμα. Προμηθεύσου μαντηλάκια στεγνωτηρίου, ακόμη και αν δεν έχεις στεγνωτήριο στο σπίτι σου. Αυτά τα μαγικά αρωματικά χαρτάκια έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν το στατικό ηλεκτρισμό, οπότε πέρασε με αυτά τα ρούχα αλλά και τα μαλλιά σου για να αποφύγεις αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο.

Πηγή:savioville

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share