Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού! (photos)

6 Δεκεμβρίου 2017 19:40
Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού! (photos)

H τάση άρχισε να εξαπλώνεται όταν διάφορες διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Sophie Kasaeit, Charlotte Crosby και Kourtney Kardashian, αποκάλυψαν πως έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε σε κάποιο κέντρο αισθητικής, με τεχνικές όπως η θεραπεία με λέιζερ, είτε μέσω ειδικών σκευασμάτων που μπορεί κανείς να εφαρμόσει μόνος του στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads - spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας;


Tον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson έκανε λεύκανση πρωκτού on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore. Αν και στο παρελθόν η λεύκανση πρωκτού ήταν σε μεγάλο βαθμό συνυφασμένη με άτομα που εργάζονταν στη βιομηχανία του πορνό, τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson την έκανε on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore, κάτι που φαίνεται πως «απενοχοποίησε» αρκετά τη διαδικασία στα μάτια του κοινού. Η Kourtney Kardashian έχει επίσης παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει κάνει λεύκανση πρωκτού.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share