Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Tips για υγιείς βλεφαρίδες!

17 Νοεμβρίου 2017 17:35
Tips για υγιείς βλεφαρίδες!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θελκτικό και sexy από τις έντονες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες.
Μπορεί να αποκτάμε τέλειο βλέμμα με ψεύτικες βλεφαρίδες ή extension, αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνουμε στο 100%, γιατί το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικο ή χρειάζεται να κάνουμε συνεχώς ανανέωση και συνεδρίες για συντήρησή τους, κάτι που πέρα από χρονοβόρο είναι και επιβαρυντικό για τη τσέπη μας. Τι πιο όμορφο και φυσικό λοιπόν από τις δικές μας βλεφαρίδες;
Πώς θα τις ενισχύσουμε και θα τις κάνουμε να φαίνονται και να είναι πιο υγιείς, πυκνές και εντυπωσιακές;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που σκότωσε 4 άτομα!

1 Ενυδάτωση
Ακόμα και οι βλεφαρίδες χρειάζονται ενυδάτωση.
Έτσι, δεν σπάνε και τις βοηθάτε να μακρύνουν γρηγορότερα!
Η βαζελίνη είναι σύμφωνα με τις περισσότερες beauty gurus ο καλύτερος τρόπος να τις ενυδατώσετε, χρησιμοποιώντας ένα παλιό καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας.
Τα ίδια αποτελέσματα μπορείτε να έχετε και με έλαια φυτικής προέλευσης, όπως το καστορέλαιο και το αμυγδαλέλαιο.
Χρησιμοποιήστε το κάθε βράδυ και δείτε θεαματική διαφορά στις πρώτες 15-20 μέρες! Tested!

2Διαλέξτε με προσοχή τη μάσκαρά σας
Σε όλες μας αρέσει να χρησιμοποιούμε μάσκαρα για τις εξόδους και το καθημερινό μας μακιγιάζ. Αλλά τι θα λέγατε να μπορούσαμε να περιποιηθούμε τις βλεφαρίδες μας όσο είμαστε βαμμένες;
Επιλέξτε μια μάσκαρα με θρεπτικά συστατικά, ακόμη και έλαια ή βιταμίνες που όχι μόνο θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να μοιάζουν sexy και εντυπωσιακές, αλλά θα τις προστατεύει κιόλας!

3 Θεραπεία για βλεφαρίδες
Εάν οι βλεφαρίδες σας πέφτουν ή είναι λεπτές και αραιές, τότε πιθανώς να θελήσετε μια πιο στοχευμένη θεραπεία, πέρα από την ενυδάτωση. Στο εμπόριο θα βρείτε διάφορα σκευάσματα θεραπείας και ενίσχυσης των βλεφαρίδων σε μεγάλη ποικιλία, τα οποία περιέχουν βιταμίνες, ενυδατικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία για την ταχύτερη ανάπτυξη των βλεφαρίδων και την προάσπιση της υγείας τους.
Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, αλλά προσέξτε να είναι κάτι εγκεκριμένο και ελεγμένο για αλλεργίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/11) από την Άντα Λεούση!

4 Φερθείτε καλά στις βλεφαρίδες σας
Σκεφτείτε πως οι βλαφαρίδες προστατεύουν (ακόμη και χωρίς να το καταλαβαίνετε) το μάτι σας και πως είναι στην πραγματικότητα μικρού μήκους τρίχες.
Όπως τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται εάν τα «καίτε» συχνά με το πιστολάκι ή τους φέρεστε «άγαρμπα», έτσι και οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται από τα σκληρά προϊόντα μακιγιάζ, την αδιάβροχη σύνθεση και το έντονο τρίψιμο στο ντεμακιγιάζ.
Αν σας ενοχλεί κάτι στις βλεφαρίδες σας προσπαθήστε να το αφαιρέσετε με προσεκτικές κινήσεις και όχι τραβώντας ή τρίβοντας τις βλεφαρίδες σας, ενώ η προσεκτική επιλογή προϊόντων μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ έχουν ιδιαίτερη σημασία.

5 Μακριά από τις ψεύτικες βλεφαρίδες
Αν θέλετε να αποκτήσετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, αλλά αληθινές και ολοδικές σας, τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Μείνετε μακριά και αποφύγετε τη χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων σε καθημερινή βάση. Η κόλλα που χρησιμοποιείτε δεν είναι ό,τι καλύτερο για το βλέφαρο και τις βλεφαρίδες σας, καθώς μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ή ακόμη και μια τοπική φλεγμονή μικρών ή μεγαλύτερων διαστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την βίλα από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"; Πωλείται σε αστρονομική τιμή! (photos)

Υπομονή λοιπόν κορίτσια, το drama look που υπόσχονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι στο χέρι σας!
Και δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσετε αν άρχισαν να ξεκολλάνε οι βλεφαρίδες σας μετά από ξέφρενο χορό! Λίγη μάσκαρα και you are a queen!

Πηγή: yang.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share