Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι πρέπει να προσέχει ένας άνδρας για να είναι ελκυστικός!

12 Νοεμβρίου 2017 18:17
Τι πρέπει να προσέχει ένας άνδρας για να είναι ελκυστικός!

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες δεν φημίζονται για την αγάπη τους στις θεραπείες και τα προϊόντα περιποίησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παραμελούν τον εαυτό τους.
Ούτε και να το παρακάνουν βέβαια, γιατί άντρας που θα κάνει περισσότερη ώρα στο μπάνιο ή καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο ντουλάπι του μπάνιου με τα δικά του προϊόντα σε σχέση με τη σύντροφό του ή την αδερφή του, αντιλαμβάνεστε πως κάτι πάει στραβά. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να αισθάνεται πως περιποιείται λιγότερο τον εαυτό της.
Υπάρχουν λοιπόν, κάποια χρειάζεται να κάνουν καθημερινά οι άνδρες για να φαίνονται φρέσκοι και σίγουρα να εκπέμπουν σέξυ και ελκυστικό αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα Top 10 προγράμματα σε τηλεθέαση για το 2017: Κι όμως στην 1η θέση ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεστε!

Το άρωμα
Μπορεί να βαριέστε, μπορεί να λέτε «το αποσμητικό αρκεί», αλλά το άρωμα είναι αυτό που αφήνει το στίγμα στο πέρασμά σας και σας κάνει αξέχαστο. Η όσφρηση είναι μια πολύ χαρακτηριστική αίσθηση και χαράζεται στο μυαλό σαν ανάμνηση.
Το σανταλόξυλο έχει ιδιαίτερο άρωμα που χρησιμοποιείται σε αρκετά ανδρικά και γυναικεία αρώματα και ταιριάζει στους περισσότερους. Από την άλλη, μια φρέσκια μυρωδιά, τύπου εσπεριδοειδών, ταιριάζει για κάθε πρωινή εμφάνιση και δίνει ενέργεια και φρεσκάδα στην εμφάνισή σας. Πειραματιστείτε και δοκιμάστε διάφορα αρώματα. Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για άρωμα αν δεν μπορείτε να διαθέσετε τόσα χρήματα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να προμηθευτείτε κάποια πιο οικονομική κολόνια ή μια καλή απομίμηση.

Το αποσμητικό
Έως και περιττό να μιλήσω γι’ αυτό. Αλλά please μην το ξεχνάτε. Οι άνδρες γενικότερα ιδρώνουν περισσότερο και έχουν πιο έντονη οσμή, η οποία μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις και γυναίκες να θεωρείται αφροδισιακή, αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν σας φταίει σε τίποτα.
Προσοχή στην επιλογή του αποσμητικού, ώστε να μην έχει πολύ έντονο άρωμα και καλύπτει το άρωμα της κολόνιας που φοράτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Το κατάλληλο σαμπουάν και αφρόλουτρο
Μπορεί να νομίζετε πως η επιλογή του σαμπουάν και του αφρόλουτρου που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας γίνεται σε 3 δευτερόλεπτα και να απορείτε τι κάνουμε με τις ώρες μπροστά από τα ράφια του super market, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.
Δεν διαλέγουμε σαμπουάν επειδή γράφει SHAMPOO. Καταρχάς πρέπει να ξέρετε τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας, που δυστυχώς αποφασίζετε να τις εντοπίσετε, όταν έχουν αρχίσει οι τρίχες σας να μειώνονται αισθητά και να εμφανίζετε κροτάφους και το γνωστό «ελικοδρόμιο».
Έχετε πιτυρίδα; Ψάξτε για κάτι που αναφέρει τη λέξη αυτή στην ετικέτα. Έχετε λιπαρά μαλλιά; Διαλέξτε ένα προϊόν για βαθύ καθαρισμό. Έχετε λεπτή τρίχα; Υπάρχουν σαμπουάν που αυξάνουν τον όγκο και βοηθούν την κατεστραμμένη τρίχα. Εδώ να αναφέρω τις θεραπείες μαλλιών στα κομμωτήρια ή θα με πάρετε με τις ντομάτες;

Καθαριστικό προσώπου
Ναι, σαν αυτό που σας επέβαλλε ο δερματολόγος όταν είχατε ακμή στο γυμνάσιο. Γιατί να μην προσέχετε το δέρμα σας και κατά τη διάρκεια της νεανικής και ενήλικης ζωής σας, ακόμη και αν απαλλαχτήκατε από τα σπυράκια;
Το σωστό καθαριστικό προσώπου συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού pH στο δέρμα και της εξασφάλισης πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε ακμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Ενυδατική προσώπου
Και κάπου εδώ νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να φοβάμαι για τη ζωή μου, καθώς οι πολύ μπρουτάλ αναγνώστες μας θα ξεσηκωθούν και θα έρθουν να με βάλουν να φάω την ενυδατική που έπεισα τις φίλες τους να αγοράσουν, ώστε να τους περιποιηθούν.
Γι’ αυτό κάπου εδώ περνάμε στα προαιρετικά βήματα.

Αν κατά τύχη φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο από το brutal και «βαρβάτο» μέρος των ανδρών, τότε φροντίστε να προμηθευτείτε μια καλή ενυδατική προσώπου από το φαρμακείο. Και μην ανησυχείτε, κανένας δε θα σας κατακρίνει! Ενυδάτωση κάνετε!
Αν οι άλλοι δεν παραδέχονται πως το δέρμα τους διψάει, θυμηθείτε να τους τρίψετε αυτό το άρθρο στη μούρη όταν ξανασυναντηθείτε μετά από 30 χρόνια και θα μοιάζουν σαν σταφίδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Παραμένει ή όχι ο Μάνος Πίντζης! Η απάντηση μ' ένα κλικ!

After shave
Η αλήθεια είναι πως με τη μόδα των μουσάτων, οι πωλήσεις των after shave στηρίζονται σε στρατιωτικούς και οπαδούς του ρετρό. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως αν δεν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες απαγορεύεται αυστηρώς το ξύρισμα. Είναι θέμα γούστου. Αλλά εάν ξυρίζεσαι σε καθημερινή βάση, τότε φρόντισε να χρησιμοποιείς πάντα ένα πολύ ενυδατικό after shave!

Όσο brutal και αν είσαι (ή θεωρείς τον εαυτό σου) να θυμάσαι πως σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ο απεριποίητος άνδρας. Γι’ αυτό φρόντισε τον εαυτό σου, όχι για να αρέσεις, αλλά για να είσαι εσύ στα καλύτερά σου!

Πηγή:Yang.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share