Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το καλύτερο ντεμακιγιάζ γίνεται με λάδι καρύδας. Δες εδώ τη συνταγή!

9 Νοεμβρίου 2017 20:55
Το καλύτερο ντεμακιγιάζ γίνεται με λάδι καρύδας. Δες εδώ τη συνταγή!

Έχεις ακούσει κι έχεις διαβάσει τόσα για το λάδι καρύδας που η αλήθεια είναι θα γίνω κουραστική αν σου αναλύσω κι εγώ ακόμα μία φορά όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Προφανώς και είναι πολύ χρήσιμο ένα βαζάκι με λάδι καρύδας, στην κουζίνα αλλά και στο μπάνιο σου για πολλούς λόγους. Θα αφήσουμε όμως απ' έξω την μαγειρική και θα ασχοληθούμε μόνο με την ομορφιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε με καροτσάκι και πατερίτσες στην Ελλάδα η Ειρήνη Ζάχου! Εσπευσμένα στο χειρουργείο η παίκτρια του ριάλιτι! (video)
Δεν πρόκειται να σου προτείνω να φτιάξεις μάσκες ή scrub με λάδι καρύδας, καθώς το έχω ήδη κάνει. Αν το έχεις δοκιμάσει, τότε μάλλον θα το ξανακάνεις, αν όχι τότε να βάλε το στο πρόγραμμα. Αυτό όμως που θα ήθελα να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας είναι να ξεβαφτείς με το λάδι καρύδας. Θα το έχεις ακούσει σαν tip και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις. Πλύνε λοιπόν, καλά τα χέρια σου και πάρε μία ποσότητα από το λάδι καρύδας. Τρίψε τις παλάμες σου ελαφρά και άπλωσέ το σε όλο το πρόσωπο ακόμα και στα μάτια. Αν έχει γίνει στερεό μέσα στο βάζο, λόγω θερμοκρασίας (το χειμώνα σίγουρα θα συμβεί), τότε θα χρειαστείς να το δουλέψεις λίγο περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Ο σημερινό δεύτερος μονομάχος και ο παίκτης που αποχωρεί! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Extra tips:

- Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, τότε χρησιμοποίησε το λάδι καρύδας μόνο για το ντεμακιγιάζ των ματιών κι όχι για όλο το πρόσωπο.

- Μην χρησιμοποιείς βαμβάκι αν θες να κάνεις ντεμακιγιάζ με το λάδι καρύδας γιατί η περισσότερη ποσότητα θα μείνει πάνω του.

- Άσε λίγη ποσότητα παραπάνω στα χείλη σου, καθώς θα δράσει ως ένα εξαιρετικά ενυδατικό balm.

  • Σε περίπτωση που νιώθεις ότι το πρόσωπό σου έχει παραπάνω λιπαρότητα, τότε πάρε ένα χαρτομάντιλο και ακούμπησέ το στο πρόσωπό σου, πιέζοντας ελαφρά. Έτσι θα απορροφήσει κάθε περιττή λιπαρότητα, η οποία ωστόσο θα σου φανεί χρήσιμη αν έχεις ξηρή επιδερμίδα.
  • Πηγή:ladylike
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share