Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα εκπλαγείς: Αυτό είναι το γλυκό που θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά!

11 Οκτωβρίου 2017 13:25
Θα εκπλαγείς: Αυτό είναι το γλυκό που θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά!

Και τώρα που σήμερα αύριο οι κραιπάλες τελειώνουν και οι περισσότερες θα θελήσουμε να χάσουμε τα ένα δυο κιλάκια που πήραμε στις γιορτές, ξεκινά η αναζήτηση για την πιο ανώδυνη διατροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα - δώρο 350 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

Ολες γνωρίζουμε το σώμα μας, τι, πάνω κάτω, μας παχαίναι και τι όχι, τι μας βοηθάει και τι όχι, και πράττουμε αναλόγως. Πάντα, όμως, υπάρχουν πληροφορίες που μας εκπλήσσουν. Οπως η παρακάτω, για το γλυκό που βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και άρα βοηθά στην προσπάθεια για απώλεια των περιττών κιλών.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποια cookies, ούτε για παγωτό. Είναι ένα λίγο πιο υγιεινό γλυκό που βοηθά όμως πολύ το μεταβολισμό και έχει ως κύρια συστατικά το μήλο, την κανέλα και το λιναρόσπορο. Επίσης, είναι εύγευστο, δροσερό και πανεύκολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Σητεία: Σοκάρει ο Βούλγαρος δολοφόνος στην απολογία του! Η μεγάλη του αποκάλυψη για την "μαύρη" χήρα!

Σύμφωνα με τον διατροφολόγο Μαρκ Γκουράνι το εν λόγω γλυκό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και Ω3 λιπαρά οξέα που και το μεταβολισμό αυξάνουν και στην καύση λίπους βοηθούν.

Το συστατικό κλειδί του εν λόγω γλυκού είναι ο λιναρόσπορος (για όσες δεν έχουν δοκιμάσει πρόκειται για ένα υλικό που δεν θα δώσει κάποια γεύση αλλά και δεν θα αλλοιώσει την υπάρχουσα γεύση οπουδήποτε και να το προσθέσετε, σε σαλάτες, γλυκά, γιαούρτι, γάλα). Και αυτό γιατί είναι σπουδαία πηγή αντιοξειδωτικών, Ω3 λιπαρών και γεμάτο φυτικές ίνες.

Η συνταγή για αυτό το συμπαθητικό γλυκάκι έχει ως εξής:

Υλικά

1 μεσαίου μεγέθους μήλο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορος
1/2 κούπα νερό.
Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ
Τόσο απλό....

Πιείτε αυτό το smothie ή κρεμούλα αμέσως.

Πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share