Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσύ θα έκανες περιποίηση προσώπου με… ούρα;

7 Οκτωβρίου 2017 13:47
Εσύ θα έκανες περιποίηση προσώπου με… ούρα;

Aρχικά σταμάτα να γελάς γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά! Η θεραπεία με ούρα για το πρόσωπο είναι υπαρκτή, έχει υποστηρικτές και λέγετε Ουροθεραπεία (duh!). Στην ουροθεραπεία βάζεις σε δίσκους ντεμακιγιάζ τα δικά σου ούρα, όχι ξένα και τα περνάς από το πρόσωπο σαν λοσιόν… Γιατί να θέλει κανείς να βάλει ούρα στο πρόσωπό του; Γιατί τα ούρα περιέχουν ουρία και ουρικό οξύ τα οποία περιέχονται και σε πολλά καλλυντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Γνωστός επιχειρηματίας έβαλε λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία του και έγινε... κούριερ!

Πως μπορεί να σε βοηθήσει η ουροθεραπεία τώρα…

1 Μπορεί να καθαρίσει το δέρμα σου από σπυράκια (σταμάτα να γελάς είπαμε). Για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια με την ουροθεραπεία πρέπει να μαζέψεις τα πρώτα πρωϊνά σου ούρα που είναι γεμάτα αντισώματα και θρεπτικά (;) συστατικά και να τα περάσεις στο πρόσωπό σου. Τα ούρα βλέπεις, είναι φυσικός αντιμυκητιακός παράγοντας και αντιβακτηριδιακός κι έτσι βοηθά στην ακμή.

2 Μπορεί να μαλακώσει και να ενυδατώσει το δέρμα σου. Η ουρία δρα σαν απολεπιστικό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Για να σε βοηθήσει στην απαλότητα και την ενυδάτωση μπορείς να βάλεις ούρα σε βαμβάκι και μετά στο πρόσωπο ή να βάλεις ούρα στην κρέμα σου (γελάς σε βλέπουμε).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φθινοπώρου από τον Κώστα Λεφάκη!

Υπάρχουν δεκάδες ένθερμοι υποστηρικτές της ουροθεραπείας και εντάξει, δεν θα το αρνηθούμε, εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες αλλά ΟΧΙ. Δεν είμαστε διατεθειμένες να βάλουμε ούρα στο πρόσωπο μας, ούτε δικά μας και σίγουρα όχι κάποιου άλλου #SorryNotSorry.
Πηγή: faysbook.gr
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share