Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς θα αποκτήσεις στρογγυλούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς! - Αυτή είναι η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις!

Δες τι πρέπει να κάνεις!

14 Σεπτεμβρίου 2017 10:59
Πώς θα αποκτήσεις στρογγυλούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς! - Αυτή είναι η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις!

Οι στρογγυλοί και καλοσχηματισμένοι γλουτοί ήταν πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των αντρών. Οι γυναίκες που έχουν στρογγυλούς γλουτούς είναι πιο σeξι και θεωρούνται πιο ποθητές γυναίκες.

Χωρίς να πάρετε δραστικά μέτρα λοιπόν (και με αυτό εννοούμε επέμβαση, που έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά ακριβή), σίγουρα θα θέλατε να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν φοράτε μαγιό ή ένα στενό σορτσάκι.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ξεχάσετε την δίαιτα. Οι μύες που θέλεις να χτίσεις δεν μπορούν να γίνουν μόνο τρώγοντας σαλάτες. Για να μπορέσεις να γυμναστείς, κάτι πολύ βασικό, χρειάζεσαι άλλες τροφές. Η πρωτεΐνη είναι το κύριο συστατικό της διατροφής, την οποία βρίσκεις σε κρέας, ψάρι και όσπρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στην Μύκονο: Οι Θεσσαλονικές φιλενάδες είχαν... "καυτές" διαθέσεις! Χαμός στην πισίνα (video)

Στην διατροφή σου θα πρέπει να βάλεις και υδατάνθρακες. Καστανό ρύζι, γλυκοπατάτα, βρόμη, είναι λίγες από τις τροφές που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την μυϊκή μάζα.

Μην αποφεύγετε τα λίπη, τα «καλά» λίπη, βέβαια, όπως εκείνα που παίρνεις Από ξηρούς καρπούς, αβοκάντο ή σπόρους. Τα «καλά» λίπη είναι διαφορετικά από τα λίπη των τηγανητών τροφών καθώς εκτός από μύες σου χαρίζουν και πλούσια ενέργεια.

Φυσικά, όπως σε κάθε σωστή διατροφή, έτσι και εδώ, θα πρέπει να υπάρχουν φρούτα. Και μάλιστα όσα θέλετε. Από την άλλη, η διατροφή από μόνη της δεν φτάνει. Θα πρέπει να κάνετε και γυμναστική. Όχι σαν αγγαρεία βέβαια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη παράνοια: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και 7 φίλους της!

Οι γλουτοί χρειάζονται καθημερινή άσκηση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να εντάξεις την γυμναστική στο καθημερινό πρόγραμμα σου σαν να είναι αυτό που έλειπε από την ημέρα σου για να το ολοκληρώσει.

Για να φτιάξεις τους γλουτούς, εκτός από αερόβια γυμναστική, χρειάζεται και γυμναστική ενδυνάμωσης, όπως καθίσματα και γέφυρες.

Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβηθείτε να σηκώσετε βάρη. Αν την στιγμή που κάνετε καθίσματα, κρατάτε βαράκια ή μια μπάρα, τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο γρήγορα απ’ ότι χωρίς αυτά, και σίγουρα πιο γρήγορα απ’ ότι περιμένατε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share