Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα 5 ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά και να κάψετε το λίπος!

13 Σεπτεμβρίου 2017 15:53
Αυτά είναι τα 5 ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά και να κάψετε το λίπος!

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε περιττά κιλά δεν αρκεί να προσέχετε μόνο τι περιέχει το πιάτο σας, καθώς εξίσου σημαντικό είναι αυτό που πίνετε.

Αναψυκτικά, χυμοί φρούτων και ενεργειακά ροφήματα μπορούν να σας φορτώσουν με πρόσθετους υδατάνθρακες και σάκχαρα και αυτό αυτομάτως σαμποτάρει την προσπάθεια που κάνετε για να χάσετε βάρος.

Ακολουθούν προτάσεις ροφημάτων που μπορείτε να απολαύσετε δίχως να θέσετε σε κίνδυνο το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείτε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Το νερό

Το πρώτο και καλύτερο είναι φυσικά το νερό. Το νερό μας ενυδατώνει και μας δίνει ένα αίσθημα κορεσμού. Αν θεωρείτε ότι το νερό είναι… βαρετό και δεν μπορείτε να το πιείτε σε άσχετη φάση, τότε ρίξτε μέσα κομματάκια λεμόνι ή αγγούρι ή φρούτων και απολαύστε το με γεύσεις.

Xυμός από λαχανικά

Είτε πρόκειται για χυμό του εμπορίου είτε για χειροποίητο, αποτελεί μια καλή επιλογή ώστε να πάρετε τις φυτικές ίνες και τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την καλή σας υγεία. Προσθέστε λεμόνι και ελάχιστο αλάτι. Αν βρείτε κάποιον στο εμπόριο ο οποίος είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα για εσάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο φρούτο για να δώσετε τη φεύση που σας ταιριάζει.

Πράσινο Τσάι

Το πράσινο τσάι ενισχύει τον μεταβολισμό και με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η απώλεια βάρους. Δοκιμάστε το ζεστό ή παγωμένο με λίγο μέλι το οποίο θα αντικαταστήσει την ζάχαρη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μαύρο τσάι αποτελεί μια καλή εναλλακτική. Είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και συμβάλει στην αποβολή των τοξικών ουσιών από το σώμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Καφές σκέτος

Ένα πρωινό φλιτζάνι σκέτου καφέ βοηθά στην προσπάθεια απώλειας βάρους καθώς η καφεΐνη καταστέλλει το αίσθημα της πείνας. Επίσης ο καφές ενισχύει σύμφωνα με μελέτες την θερμογένεση η οποία θερμαίνει το σώμα και ενισχύει την διαδικασία του μεταβολισμού. Θα πρέπει να προσέχετε την ποσότητα ζάχαρης που προσθέτετε στον καφέ σας αλλά και τις έρευνες που υποστηρίζουν πως αν πίνετε αποκλειστικά σκέτο καφέ ενδέχεται να είστε… ψυχοπαθείς! Πάρτε το ρίσκο σας…

Αποβουτυρωμένο γάλα

Αποτελεί πλούσια πηγή βιταμίνης D και ασβεστίου που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μυών αλλά και στην ενδυνάμωση των οστών σας.

Επιλέξτε γάλα χαμηλού λίπους ή αποβουτυρωμένο που περιέχουν όλες τις απαιτούμενες βιταμίνες δίχως να έχουν περιττά λίπη. Αν θέλετε μια πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγη ποσότητα σοκολάτας η οποία θα είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share