Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αντιμετώπισε με έναν εύκολο και φυσικό τρόπο την ξηροδερμία στο κεφάλι σου! - Θα σου λύσει τα χέρια!

11 Σεπτεμβρίου 2017 15:07
Αντιμετώπισε με έναν εύκολο και φυσικό τρόπο την ξηροδερμία στο κεφάλι σου! - Θα σου λύσει τα χέρια!

Πώς θα αντιμετωπίσεις την ενοχλητική ξηροδερμία στο ευαίσθητο τριχωτό με ένα υλικό που έχεις στην κουζίνα σου.

Κι ενώ έχεις φροντίσει τα μαλλιά σου να έχουν ό,τι χρειάζεται για να επανέλθουν από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τη θάλασσα και τον ήλιο, νιώθεις ένα αίσθημα κνησμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη "βόμβα" για τον χωρισμό Θρασκιά - Φωτόπουλου! Όλο το παρασκήνιο (video)

Συχνά αυτό συνοδεύεται από τις ενοχλητικές λευκές νιφάδες που πέφτουν από το κεφάλι σου και μοιάζουν σαν πιτυρίδα, αλλά δεν είναι.

Αυτό συμβαίνει επειδή το ευαίσθητο τριχωτό έχει ξηροδερμία, με αποτέλεσμα τα νεκρά κύτταρα να δημιουργούν όλο αυτό το αντιαισθητικό που συμβαίνει με τα ασπράκια που μένουν στα μαλλιά σου ή ακόμα χειρότερα πάνω στα ρούχα σου.

Αν κάτι τέτοιο σε ανησυχεί αυτή τη στιγμή δοκίμασε να το καταπολεμήσεις με λεμόνι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανακατέψεις 3 κουταλιές φυσικό χυμό λεμονιού μέσα σε 3 φλιτζάνια νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η μικρή Ολλανδέζα που θα ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία στην Κουρούτα!

Πάρε το μείγμα μαζί στο μπάνιο κι αφού λουστείς, άδειασέ το στο κεφάλι σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Περίμενε για μερικά λεπτά, ξέβγαλε με χλιαρό νερό και συνέχισε κανονικά με το conditioner (που φυσικά θα προσέχεις να βάλεις μόνο στις άκρες).

Η οξύτητα του λεμονιού θα κάνει στο ευαίσθητο τριχωτό μία ήπια, φυσική απολέπιση και εσύ θα ξεφορτωθείς τα νεκρά κύτταρα και κατ' επέκταση τις αντιαισθητικές λευκές νιφάδες που εμφανίζονται στα μαλλιά σου. Αν όμως το πρόβλημα συνεχιστεί, μια επίσκεψη στο δερματολόγο θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share