Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέλεις να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Αυτό το κόλπο με μπανάνα θα σε σώσει!

8 Σεπτεμβρίου 2017 13:31
Θέλεις να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Αυτό το κόλπο με μπανάνα θα σε σώσει!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα αισθητικό ζήτημα που σε καμία γυναίκα δεν αρέσει. Κανένα κορίτσι δεν θέλει να έχει μουστάκι. Η ανεπιθύμητη ανάπτυξη τριχών στις παρειές, το άνω χείλος ή στην περιοχή του πηγουνιού, είναι ένα πρόβλημα από το οποίο οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να απαλλαγούν.

Όλες είναι πάντα πρόθυμες να δοκιμάσουν διάφορες μεθόδους, όπως χημική λεύκανση, αφαίρεση με ξυράφι, αποτρίχωση με κερί, κρέμες αποτρίχωσης, επέμβαση με λέιζερ κ.λπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

Ωστόσο, η αποτρίχωση με κερί είναι οδυνηρή, το ξυραφάκι μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή, η επέμβαση με λέιζερ είναι δαπανηρή και τα χημικά λευκαντικά και οι κρέμες είναι επιβλαβή για το δέρμα. Ειδικά το δέρμα του προσώπου είναι πολύ λεπτό. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο πολύ απαλά φυσικά προϊόντα.

Θα χρειαστείτε αυτά τα συστατικά:

Πολτός Μπανάνας
Βρώμη Σε Σκόνη



Προετοιμασία & Χρήση

Πάρτε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας σκόνη βρώμης και 1 κουταλιά της σούπας πολτό μπανάνας μαζί. Ανακατέψτε το μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη & συμπαγής πάστα. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες χυμού λεμονιού στο μείγμα, αλλά ο χυμός λεμονιού μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου την πέφτει το αγόρι της κολλητής μου και εγώ..." - Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας!

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή που εντοπίζετε το πρόβλημα στο πρόσωπό σας. Κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα σας, μετακινώντας τα δάχτυλά σας προς την αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Συνεχίστε να κάνετε μασάζ για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αν ακολουθήσετε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα, θα δείτε ότι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα θα αναπτύσσεται σε μικρότερο αριθμό και σύντομα θα εξαφανιστεί εντελώς. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ως απαλό scrub και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα σας. Έτσι, είναι ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share